Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Bebe saem po tret pat Kako i izminative godini, eve jas pak prva da ve izvestam za bebe saemot 2011. jas, so kerkickata i soprugot, prekrasno si pominav i na prethodnite dva i ovaa godina, so netrpenie go ocekuvav i eve vidov na oficijalnata strana, ke se slucuva od 06-08 maj 2011 od 10 -20 casot, no ovojpat vo sportskiot centar Boris Trajkovski. pa zdravje Boze se gledame tamu pozz do site ringerajki
< Поракaта ја уредил Џесика -- 28.2.2011 23:49:01 >
Nie lani stignavme posledniot den duri pred zatvaranje na saemot,kupivme sediste za kola chicco.. Se zatvori,nisto ne vidovme,potocno otidovme za sedisteto,ke ima li sega za pogolemi decinja nesto?
Веројатно, бидејки ги опфаќа децата до 14 години , значи за родители , бебиња, деца и се разбира идни родители, лани им беше забавно и на поголемите деца, колку јас што се сеќавам склопуваа некои коли мешу другото значи саем за семејството!
nie ovaa godina sme pogolemki ama pak ke go posetime obavezno bebe saemot, inaku lani bevme pobednici vo edna od trkite so bebinja i bas ni bese kejf ama za zal nemame ni video ni fotka pa ako moze nesto da se najde vo arhiva na rr ili bebe saem bi ni bilo drago.
nie lani bevme i super si pominavme imavme super fotki, no bevme malecki, se nadevam i ovaa godina ke go posetime saemot, sega se pogolemi i razbira se nadevam ke mu bude intersno
Сакав оваа година да го посетам бебе саемот, ама на 7 ми сум на свадба во Битола, а на 8ми на крштевка, така да ништо, ме зафркнаа баш ми е криво како се погоди баш тој викенд, а си направив план за цел викенд во Скопје да го поминиме
< Поракaта ја уредил Snowhite -- 17.4.2011 13:23:31 >
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.