Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Дали почесто изневеруваат мажите или жените 6.10.2009 15:52:09
vezilka RR
па можеби мажите нешто повеќе од жените..ама не заради тоа што се посклони на тоа туку заради тоа што имаат повеќе услови, како на пример повеќе слободно време..
RE: Дали почесто изневеруваат мажите или жените 6.10.2009 17:51:24
Еца
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka
Јас мислам дека мажите се тие кои почесто изневеруваат
е па јас не би се сложила со ова, знаете мислам дека во последното време жените почнаа да аздисуваат, и малку некаде ако климне во бракот, оп цуп одох ја... овој пат ќе речам 50- 50
RE: Дали почесто изневеруваат мажите или жените 7.10.2009 10:51:55
niki
Мажите изневеруваат со жени, жените со мажи, нема тука математика, еднкво е. Добро сега малце може се поматени работите со оние геј и лезбо ама пак мислам дека сме рамноправни на тоа поле.
RE: Дали почесто изневеруваат мажите или жените 7.10.2009 11:11:20
Палешка РР
Можеби статистички, гледано преку факти повеќе изневеруваат мажите,затоа што се фалат насекаде, ама ако жена реши да изневери - оди разбери ја Јас мислам жените, ама се паметни па си молчат
RE: Дали почесто изневеруваат мажите или жените 27.11.2009 14:33:54
mother 29
хиихих за мажите ,зашто се фалат па повеке циркулираат податоци во јавност хихии а и жените море,ама тие си кутат ххиих па нема сознанија и статистички податоци за нив! хихихи
RE: Дали почесто изневеруваат мажите или жените 27.11.2009 14:35:48
arh_diz
za zenite kaj nas e seuste sramota da se doznae deka go izneveruva mazot. A za mazot toa e normalna rabota . Mislam deka seuste vladee ona na maskot o ne mu se brojat
RE: Дали почесто изневеруваат мажите или жените 27.11.2009 14:41:35
nadica
исто се изневерува без разлика во половите но за мене неверството е нешто најдолно што може да се стори на личноста со која сте во моментот и несакам да ми се случи бидејќи нема да простам а го сакам. би умрела од тага
RE: Дали почесто изневеруваат мажите или жените 19.3.2010 16:37:38
fantom
Gi gledam rezultatite gore i ocigledno e deka e ova forum na koj dominiraat zenite i zatoa e nerealen.Da imase poveke mazi na forumov ke bese interesen rezultatot,zatoa so jas ne mislam,tuku tvrdam deka zenite poveke izneveruvaat,samo so nikogas ne priznavaat za toa,kako so vikate vie si traat i praat,a mazite cesto znaeme da se pofalime.Siguren sum i deka od nasive forumaski ima so izneverle,a znaete li koga ke priznaat za toa?NIKOGAS!A sega mi komentiraat kako ke mu prostele ili ne na mazot...Da bea zenite verni nemase mazite da bidat neverni..