Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Mum care да ти е живо и здраво синчето и големо да расте.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Mamicki jas se porodiv veke sum si doma . se guskame so novoto sonce u semejstvoto . Momata se rodi 3400gr i 51sm. Ajde so lesno na ostanatite trudnici
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana
Slonceo 1 да ти е жива и здрава дундурката и голема да расте
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Епа драги мои рингерајки еве ме и мене по втор пат мајка.се породив брзо после мојата вчерашна порака тука и сега си имаме прекрасна мала ќеркичка.моето патешествие ќе го објавам за скоро во породилни приказни.полесно не знам дали некој се породил од мене.кога ме примија на клиника беше 23:20 а се породив во 23:55.среќа што стигнав на време .инаку немав болки како големи породилни.само силен напон.не сум ни епизиотомија направена.сега си ја чекам бебушка да ми ја донесат и да се гушкамеее.ви посакувам лесен пораѓај на сите кои чекате.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful
Честитки Ки4ико, нека е здрава и жива, нека ви го исполнува секој ден со насмевки и љубов!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana
Честито керка Ki4iko да е жива и здрава голема да расте и да ја слуша мама
ИЗВОРНА ПОРАКА: gina
Ki4iko cestito kerka neka e ziva i zdrava golema da raste
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany
Ki4iko kolku ubava vest! Da vi e ziva i zdrava i samo radosti da vi nosi
A kolku mi samo bese milo da procitam kolku lesno poroduvanje imase
Eh da dade Gospod i nie ostanati da imame takvo poroduvanje :)
ИЗВОРНА ПОРАКА: blond
Честитки за малата ки4ико!!!!! Да е жива и здрава!!!! Баш ми е мило што лесно си поминала на пораѓајот!