Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Бидејќи моето бебе, здравје Боже, ќе се роди во зима, јас ќе имам проблем со сушењето алишта, па планирам да си купам машина. Какво искуство имате со овие машини?
Da si kupis obavezno, ke te spasi i od postilanje alista i od peglanje, zasto ne se guzvaat, i + alistata se suvi za saat vreme+-, imav jas takva koga ziveev vo Chicago, i prezadovolna bev, zdravje planiram i tuka da si zemam.
фала Наташа..ете полека се враќаме на подобро..таа сушара ја користам и јас ама радо би ја заменила со електрична Прост пример зошто- купила кумата за крштевката на Лука (што беше во ноември) алишта и вечерта им ги покажувала на мајка и и свекрваи и овие и двете ке ја потепале зошто не ги испрала, како така на дете ке му ги облекува дирекно од продавница и она нокта во машина, перење, сушење, на крштевката во 10 следниот ден беа средени испеглани како од продавница, што немошеж да го постигнеш со нашана сончева сушалка
Jas imam Candy mašina za perenje i sušenje....moram da ja pofalam odlična e...osven što pere odlično ima i 3 programi na sisenje (zavisi kolku suvi sakaš da ti se alištata)...mojata e 6kg +3kg= 6 pereje, 3 suženje
Такво нешто и мене би ми свршило работа.Баш вчера бевме на гости кај кумот и они имаат машина за сушење алишта ама не ја користат и ни понуди да ни ја дадат на користење за зимава.Па изгледа ќе ме спаси кумот од пеглање.
Лелее тие машини се најубави и многу ми треба и мене бидејки зимно време кога врне нема каде да сушам колку убаво би ми дошла таква машина ама нели се поубави оние што се и за перење и за сушење?? дали некој знае колкава е нивната цена????
Jas imam masina i za perenje i za susenje BOSH.mm ja kupil pred 5 god posto ergen neli togas odma isprani i isuseni da mu bidat alistata .Prezadovolna sum.E sega vo vrska so peglanjeto,ne se bas ko ispeglani.Kumata ima samo za susenje,e tamu se ko ispeglani,a ovie 2 u 1 ne gi pravat bas ispeglani,ali dovolno mi e sto mi gi susi alistata za saat
ерам стварно често и машина пуштам и оние понежните на рака, па во последно време размислувам да земам машина за сушење, со оглед дека и времево ќе биде за никаде ќе треба цела вечност да се исушат. Сакав вас да ве прашам дали некоја користи веќе, кој тип го има и колку сте задоволни. Читав малку по нет и има два типа кондензаторска и вентилациона, некои ја фалат првата, некои втората и стварно сум во дилема. Само едно знам дека ретко кој е задоволен од комбинираните машини. Кое е вашето размислување и искуство.
Paleska dali kupi Wirpul masina, ako kupi koj model i kako si zadovolna od nea, i nie barame za da zememe so ogled na vremenskive uslovi, a so malo bebe , pa me interesira tvoeto pa i nekoe drugo iskustvo, BOSH i Candi ne sretnav po prodavnicive pa ako nekoj znae kaj ima neka pise
Сеуште не сум купила коаличка бидејќи ми ветија дека ќе ми поклонат, свекрва ми и свекор ми. Тешко ми е за верување, но можеби заради внуката и ќе се оствари?
Да ви кажам право ние земавме пред некој ден од Техномаркет сушална electrolux во моментов била на промоција и е 18000 т.е 17999 кондензаторска тоа значи без цевка за издув потребно е само штекер и не можам да ви објаснам колку сум задоволна и не ми е јасно како сум можела да чекам толку време за да се одлучам.Алиштата се така речи испеглани само ги диплиш и толку а шкафот како да не е тој што беше значи луѓе кој има намера да купува одете додека има се шалам ама кој се двоуми обавено да си купи.Значи цела машина испрани алишта може да си ја пренесеш во сушална и да си уживаш и пиеш кафе додека се сушат алиштата