Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Еден бакнеж....Поинаков од сите бакнежи до сега, топли насмеани лица кои ракоплескаат делејќи ја нашата среќа, нашето зачекорување кон нешто поинакво, нешто кое од тој ден се нарекува НИЕ.
Со задоволство Ве известувам дека започнуваме нова рубрика на Рингераја -- Вашите свадбени моменти--
Нашата драга Беатрис реши да ги сподели свадбените моменти со своите рингераја пријателки.
Ве повикуваме сите кои имате желба да ни испратите краток текст, видео материјали или слики од вашата свадба и да ги споделите најубавите моменти од животот со своите пријатели.
RE: Моменти од Вашата свадба ! 16.12.2010 13:14:08
Julie1
Навистина убав начин за споделување и на овие единствени моменти со сите Рингераја корисници. Прекрасно Беатрис.
Сликите и краток текст може да ги праќате на barbara.sinadinoska@ringeraja.mk. Ајде и другите Рингерајки израдувајте не со Вашите свадбени моменти... Се надевам скоро и јас ќе пишам тука
RE: Моменти од Вашата свадба ! 16.12.2010 21:52:28
Glück90
prekrasno beatris mnogu ubavo
RE: Моменти од Вашата свадба ! 27.12.2010 13:29:48
Pepelaska *
Прекрасно Натушке мислам дека ниедна невеста не сака дожд на свадбата ама овде кај тееб како така да требало,сликите се со некоја посебна нота на романтичност филмски дури е
RE: Моменти од Вашата свадба ! 27.12.2010 14:39:01
Natuska85
Фала ви,малку сум тапа за пишување романтични текстови,ама се потрудив некако да го составам овој.уште еднаш фала и да се враќаат и кај вас само убави работи.
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.