Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Омилен модел на капут (палто) 31.10.2010 23:28:12
mama26
momentalno nosam vakov bez kapa mm mi gi prati mnogu mi se komotni i uste eden slicen ama kaj vratot kragnjata e siroka lezi na ramenici....kako kralica i dolgi se i dvata do nad kolenici
< Поракaта ја уредил mama26 -- 31.10.2010 23:30:12 >
RE: Омилен модел на капут (палто) 6.11.2010 9:43:07
Martins mom
Јас одбирам потемни нијанси за зимските палта (капути) како гри или црно. Не знам зошто, ама така ме тера Во зимската гардероба имам само црни, бели и најмногу сиви алишта, ама ниту една друга боја да ми шарне Ете ги моите омилени модели на капути
RE: Омилен модел на капут (палто) 6.11.2010 10:34:48
Natuska85
јас денес планирам да одам да се подновам со ново палто,ама ќе морам да барам нешто така по комотно пошто почна веќе да ми расте стомачето па ќе ви пишам до вечер каков модел сум си земала,ако ми фати око нешто