Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Партнерот е уморен, ама вие не... 4.10.2010 0:32:36
mama26
ajde sega dali ima hrabri nekoi koi im teknuva ...a ne samo mazite baraat nie vazni sme sve umorni vamu tamu...glavobolki...sto pravite ako mazot e umoren a vie ne?
< Поракaта ја уредил виктори -- 4.10.2010 0:34:20 >
RE: Партнерот е уморен, ама вие не... 4.10.2010 8:53:02
Octavia
Па, јас викам, ако не сакаш ти, има кој сака . А сериозно, па секому може да не му е до секс, голема работа. Што би рекла една моја другарка, нека носи пари дома, за секс е лесно .
RE: Партнерот е уморен, ама вие не... 4.10.2010 10:19:33
Anushka
сега скоро прочитав виц: двајца боеми заглавуваат секоја ноќ во кафана. Едниот вика. „аман, смачено ми е кога си доаѓам дома, колку тивко и да влагам, жена ми ќе ме чуе - и ете ти кавга“. А другиот вика, - „па тоа ти е проблемот, батка, треба да бидеш што побучен!“ - „?!“ _ „а бе доаѓам и трескам со врата и од таму викам - женоооо, ајде соблакај се да те е... а таа ќути, се прави спие“
RE: Партнерот е уморен, ама вие не... 4.10.2010 13:38:40
vezilka RR
Их, па тогаш мора да му се зголеми инспирацијата со „нешто“ Во секој случај знам што не треба да дозволам тогаш..никако да се загледа телевизија оти ќе заспие и ништо и од инспирацијата
RE: Партнерот е уморен, ама вие не... 4.10.2010 19:40:42
Pope
За таа работа,нигогаш не сум уморен дури сум ненаситен,а жена ми ја разбирам целосно кога е уморна,само ја толерирам до два пати,третиот пат надокнадува колешката