Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Пет минути од денот што највеќе ги мрзите... 19.6.2010 13:52:37
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
Еј сеа 5 минути Јас иам периоди. 5 минути ми се малку.
И мене Ќутам, слушам, трпам, но кога ќе ми зоврие од се (постојани подбивања, дофрлања, боцкања од лица кои немаат право на тоа) ... в лице се и збогум. Ќе се обидам да вежбам за челични нерви Кога некој може да е камен, зошто не би можела и јас
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 19.6.2010 14:14:40 >
RE: Пет минути од денот што највеќе ги мрзите... 19.6.2010 22:18:55
Maca25
Кај мене не се само 5 мин. трае подолго и тоа е времето додека го будам мм за да стане за на работа. ептен е спанко и едвај го будам и се нервирам многу. Како може да биде толку неодговорен и сам да не си станува за на работа?!?!?! Обично го лажам дека е 9.30 (а тоа било 8.30) за да стане. смартттт
RE: Пет минути од денот што највеќе ги мрзите... 19.6.2010 22:25:02
vezilka RR
Кога ќе заспијам пред телевизор и треба да идам да измијам заби и да се префрлам у спална..ех што ги мразам, секогаш си помислувам како сега да се створам у кревет со веќе измиени заби..
RE: Пет минути од денот што највеќе ги мрзите... 19.6.2010 22:56:17
niki
Најмногу мразам кога ќерка ми ќе се разбуди пред мене и ќе почне да ме буди. Мамоооо буди се, дошоооол ден, отвори ги очите, ајде да одиме во дневна соба, ми се пие млеко, сакам да гледам цтани..... и така зборува, зборува, ми отвора очи, ме бутка, а мене ми се спие ми се плаче и ми фалат уште пет минути, да се доспијам и да се разбудам сама.......и секое утро ми се случува истото, ух... а она е толку слатка и мила кога ме буди, ама мене ми се спиеееееееее
RE: Пет минути од денот што највеќе ги мрзите... 19.6.2010 23:00:21
tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka
Кога ќе заспијам пред телевизор и треба да идам да измијам заби и да се префрлам у спална..ех што ги мразам, секогаш си помислувам како сега да се створам у кревет со веќе измиени заби..
RE: Пет минути од денот што највеќе ги мрзите... 20.6.2010 3:37:31
amelbebe
koga me budi mm za kafe otsabajle,toj govari ama e naporen sto pati ke me opomene ajde stani gotovo ti e kafeto,i samo mi se zakanuva 20g deka od utre ne me budi za kafe,a utredenta pak ista pesna
RE: Пет минути од денот што највеќе ги мрзите... 25.9.2010 17:52:20
Anushka
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
koga me budi mm za kafe otsabajle,toj govari ama e naporen sto pati ke me opomene ajde stani gotovo ti e kafeto,i samo mi se zakanuva 20g deka od utre ne me budi za kafe,a utredenta pak ista pesna
кај нас е обратно... ги мразам петте минути кога го будам мм, ни со кафе ни со бутур не се буди. Потоа уште дополнителни пет, за едниот син, па за другиот... Ама дефинитивно, најтешките пет минути ми се кога ќерка ми мене ме буди во 5 сабајле...
RE: Пет минути од денот што највеќе ги мрзите... 25.9.2010 21:10:37
prettygirl
gi mrazam tie 5 min ( mozi i poveke se) koga mm ke zaspie na kaucot pred tv a jas nikak nemozam da go razbudam pa koga ke se naluti...pocnuva vojnata a za na sabajle da ne pravime muabet...
RE: Пет минути од денот што највеќе ги мрзите... 28.3.2012 16:08:10
Mihaela 2010
Koga ke dojdam na rabota od sabajle,i vidam deka jas sum dosla prva,i moram da uklucam resoto i dur da se stopli vodata...E tie 5 min dur cekam da se digne kafeto mi se smrt..
RE: Пет минути од денот што највеќе ги мрзите... 28.3.2012 16:22:50
mamicki
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.