Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Подароци од ДЕТСКИ ЅИД за најдобрите фору... 5.10.2015 15:01:12
Melanija RR
повторно подароци и тоа од рингерајка
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Едно за активноста на споменатите членови, меѓутоа ова нека биде поттик за уште поголема активност во тековнава недела. Наградата е навистина оригинална и примамлива, навистина ќе го израдувате вашето дете/деца
< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 14.10.2015 8:14:28 >
Едно за активноста на споменатите членови, меѓутоа ова нека биде поттик за уште поголема активност во тековнава недела. Наградата е навистина оригинална и примамлива, навистина ќе го израдувате вашето дете/деца
RE: Подароци од ДЕТСКИ ЅИД за најдобрите фору... 21.10.2015 16:22:53
Felly RR
за нашите рингерајки, и зголеменат активност оваа недела, ајде да видиме дали третата недела ќе има некои измени во листата. Очекувајте комплетна листа, со вкупниот број на постови за изминатите три недели.
RE: Подароци од ДЕТСКИ ЅИД за најдобрите фору... 2.11.2015 18:28:53
MamaKiki
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
И оваа наградна игра заврши и како што е ред да ги прогласиме и добитниците на наградите од Детски Ѕид Листата изгледа вака:
86 Mamakiki 62 lukajana rr 60 sandriana rr
Честитки од тимот на Рингераја.мк за добитниците
јас би рекла следно: (иако веке долго се двоумам како да се изјаснам ) Рингераја фала на наградата, таа ке ме потсетува на сите вас, кои ми сте мили ,иако скоро да не ве познавам... на синко му немаме опремено детска соба тоа го планиравме на пролет па супер ни доага наградата како одличен декор во неговото катче... се надевам дека барем дел од постовите кои сум ги напишала на некоја новопечена мама ке и бидат од корист...