Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 26.6.2011 20:47:15
Maca25
Јееее!!! ајде на дружба!!!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 26.6.2011 21:05:07
Natuska85
Јеее и ние со К доаѓаме,може на кратко ќе биде ама битно го носам К на неговата прва средба со другарчињата рингерајчиња
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 27.6.2011 0:03:28
Maca25
Ајде жени пријаувајте се! И некои од новите членови да запознаеме!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 27.6.2011 0:15:16
Viktori
која недела?
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 27.6.2011 8:19:57
AnnaMolly RR
Недела. 3 јули. Ако не одговара датумот, тоа е најмал проблем. Ајде да се собереме, па ќе договориме време.
_____________________________ Live and let live
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 27.6.2011 8:20:26
AnnaMolly RR
AnnaMolly Маца 25 Џесика Виктори Јас те запишав, сакала-нејќела доаѓаш Ајде, Палешка, Пепелашка, Мартинс мам и другите што не се од Скопје... Соберете се и вие ако можете дојдете ни!
< Поракaта ја уредил AnnaMolly -- 27.6.2011 8:23:48 >
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 27.6.2011 11:35:11
Natuska85
А мене бе на список да ме ставевте Виктори без тебе,Б и Ј не почнуваме знаеш нели
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 27.6.2011 11:47:24
Yummy Mammy
Jas odam na odmor bas taa nedela, ama sledniot pat sigurno ke ve druzime so Sofi. Ubav pomin!
_____________________________ There are no strangers, just friends you haven''t met yet!
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 27.6.2011 11:51:46
AnnaMolly RR
AnnaMolly Маца 25 Џесика Виктори Natuska85 Ете си!
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 27.6.2011 12:14:07
AnnaMolly RR
Ајде, чекаме некој да се пријави од поновите членови што не биле досега со нас на дружење. Да ја доживееме рр во една поинаква атмосфера.
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 27.6.2011 13:05:35
Martins mom
А ние што не сме од Ск, да организираме еден автобус што ќе врти кружна низ Мк и да дојдеме
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 27.6.2011 17:03:36
Палешка РР
Машалааа, пак журка Се извињавам ама овој пат јас ве чекам на Пиво фест
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 27.6.2011 19:27:48
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly AnnaMolly Маца 25 Џесика Виктори Natuska85 Beatris - da i ja dopisam sose Anjicka vo paket :))) Ете си!
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 27.6.2011 19:42:29
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly AnnaMolly Маца 25 Џесика Виктори Natuska85 Beatris - da i ja dopisam sose Anjicka vo paket :))) Бети и Јована (најдобрата другарка на Нина) Ете си! Јас си ја допишувам нашата другарка Јована, сигурно ќе дојде!
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 28.6.2011 11:37:02
Snowhite RR
Е како не организиравте ова недела што помина, бев во Скопје Сега не идам пак и јас заедно со Палешка ве чекам во Прилеп од 14-17 Јули на пиво фест
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 28.6.2011 11:50:27
Natuska85
Сноувајт па ти не кажуваш кога доаѓаш ск,ќе организиравме една мини средба на брзинка во твоја чест да се запознаеме,ние не чекаме два пати за да има повод да се собереме. . Туку кај сте луѓее,што вака слабо присуство за во недела
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 28.6.2011 12:29:34
Snowhite RR
Па пишав некаде, нема врска, поводот беше свадба, плус еден куп роднини во Скопје, ќе беше густо, така да друга прилика кога ќе го носам и Михаил, таман и тој да ги запознае малите рингерајчина. Убаво да си поминете
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 28.6.2011 13:05:00
Felly RR
За ПивоФестот се знае, ги чекаме другите РР-ки во ПП, а сега оваа недела ајде и ние да се организираме, кој е од Прилеп (или блиску) може да направиме еден список и ние еве овде и да одиме во лов на пајки
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 29.6.2011 14:16:47
Lara2224
Jas sum uste vo ohrid, ama ako se vratam do sabota, doagjam definitivno!
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 29.6.2011 20:08:21
Viktori
Мене и недела ниедно дете дома нема да ми биде.... кој каде за лето... ај ако сум у депресија, доаѓам обавезно
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 29.6.2011 21:21:57
Natuska85
Еее Виктори забушаваш
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 29.6.2011 21:24:30
Viktori
Натушке ма, не кажав дека нема да дојдам Само и мм може ќе си го носам
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 30.6.2011 8:50:28
AnnaMolly RR
Женски, времево е тапа. Да не сакате да одложиме за следната недела 10 јули? Не сакам да излеземе и да се смрзнуваме и ние и децата.
RE: Рингераина дружба во Зоолошка градина 30.6.2011 8:53:53
Maca25
ај ако не се оправи времево, може да одложиме. Ама еве денес ми личи како да ќе се затоплува?! или се лажам?! може само мене ме фаќаат жештини
Анкета
Одредување на полот.Admin Колку е веродостојно определувањето на полот со ултразвук? Вашето искуство е: