Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Јас имам неколку садови од цептер и не да сум задоволна, презадоволна сум, ми ги даде свекрвата за Младенци како подарок.А и она самата 17 години ги користи нејзините цептер садови.
< Поракaта ја уредил profesorica -- 23.9.2009 13:28:11 >
Pre zadovolna za bebusot koga pocnav da mu gotvam za nego go kupiv najmaloto tendzere i stvarno hranata si ostanuva so nepromenet vkus i oblik plus regulatorot na toplina vitaminite sekogas ke ostanat vnatre. Koj e vo moznost da si kupi odlicni se
< Поракaта ја уредил profesorica -- 23.9.2009 13:28:24 >
Da. Imam edno pogolemo tendzere od Cepter so dodatok za gotvenje na parea. Go kupivme posle svadba i koshtashe skoro kolku shporet da kupish. Uzasno se skapi ama se mnogu kvalitetni, hranata sama se gotvi, nekako vkusot e mnogu podobar, a ne mu ja mislish mnogu na: prvo da se isprzi neshto pa da se dodade drugo, pa mesoto vaka, zelenchukot onaka... Se odednash moze da se zgotvi i da bide prevkusno. Na kapakot pokazuvachot na temperatura ti kazuva koga i na kolku da ja namalish temeraturata na shporetot, i vsushnost posle 10-15 minuti gotvish na najtivko, bidejki tendzreto si ja zadrzuva postignatata temperatura.
< Поракaта ја уредил profesorica -- 23.9.2009 13:28:38 >
Еј баш ме потсетивте за Цептер. Свеки на времето уште додека биле марки, си земала на рати Цептер производи во вредност од 1 000марки. Но не знам зошто престанала да ги плаќа ратите. Мм пред мсец дена се јави во Цептер да праша дели уште ни важи она што сме го платиле до сега. Не најдоа таму ни направија пресметка во евра и ни кажаа дека сега вредноста е околу 500 евра, а треба да се доплатат уште некои 150-160евра. Можеме да си ги земеме производите што свеки ги порачала или некои нови. баш се израдував. Треба да одиме со мм да видиме што има и да се одлучиме што ќе зимаме. Овие 150 евра исто така треба на рати да си ги платиме максимум за 18 месеци
Mene tetka mi obavezno mi nosi po nesto od Zepter za razlicen povod. Dobiv lazicki za sladoled, stipki za suvomesnati, sadovi za serviranje, eden sad so kapak za cuvanje hrana. Epten se dobri ama skapi se.
Се што е од Цептер е закон, барем за мене...презадоволна сум веќе 10 години користиме нивни тенџериња и стваро е време да ги замениме - обавезно Цептер
Super se sadovite, jas koristam 2 tengerinja - kako po pravilo i moite se podarok od svekrva mi i stvarno se ekonomicni i "bezbedni" za domakinki sto se sekogas vo guzva - mnogu tesko moze da ti zagori nesto!!! a plus toa lesno se odrzuvaat, stedat energija i hranata se gotvi so malku voda (da bidam iskrena bez maslo go spremam samo mesoto, se se spremam da podgotvam nesto od knigata so recepti sto mi ja dadoa so sadovite no ... ke bide eden den!!!)
Svekrvami ima se na zepter...ama bas se i mnogu e zadovolna... Jas imam bratstvo,funkcijata im e ista,poeftini se samo vo izrabotkata se po grubi..nemaat takvi racki kako zepterot
Јас случајно се запознав со директорката на цептер,па ми донесе тестери од нивната козметика,креми за лице,раце, нозе,после сончање,парфемите и женски и машки.Да ви кажам сум задоволна од кремата дневна што им е,ама не ми даде каталог за тенџерињата.Инаку правосмукалката им е 1500 евра,а за секој производ рече ке ми даде 40 посто попуст..може да ја побарам
auuuuuu 1500 evra za pravosmukalka a ne im e nisto posebno..Ja ima na svekrvami prijatelka i ne e nisto posebno..Za tie pari kirby ke si kupis..Svekrvami ima kirby i e prezadovolna i toa ja ima mnogu godini unazad.Kirby petkata i extra e ..Posle toa znaes deka ti e cisto..
I majka mi i svekrva mi so godini godini unazat koristat Cepter, i koga se zimavme so mm toa im bese glavno: koja kakvo tendzere ke mi dala Taka, jas si sostaviv komplet od najrazlicni tavi, tendzerinja, cedilki i slicno... iskreno, sadovite se perfektni i vredat za sekoj denar (da ne kazam evro) ama za nekoj sto ustvari gotvi od vreme na vreme Mene zenite po doma sto mi se vrtat mi gi ispogrebaa, partal mi gi napravija, edno vreme im pisuvav upatstva za gotvenje vo Cepter, cistenje i skladiranje, ama dzabe... sega im lepam zolti stikeri so natpis "Ne gi grebi tavite/tendzerinjata" i im gi lepam vo plakarite kaj sto stojat