Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
БЕБЕ САЕМ по вторпат Ве поканува да дојдете и да поминете забавен ден со семејството на место каде што се обединети најдобрите домашни и странски компании што нудат услуги и производи за бебиња, трудници и за деца. На специјализираниот БЕБЕ САЕМ и оваа година ќе можете да најдете сè на едно место – стручни совети за трудниците, едукативни предавања за родителите во врска со правилниот развој на детето, најразлични производи и услуги наменети за бебињата и за децата до 14 години, како и многу, многу забава за најмалите! Саемот ќе се одржи во саемските хали на Скопски саем од 23 до 25 април 2010 година, со работно време од 10 до 20 часот.
Оваа година и РР ќе биде дел од ова случување и Ве поканува сите да дојдете и да споделете со вашите најмили незаборавен ден во светот на играчките, музиката, забавата, танцот, театарските претстави, детските модни ревии и да земете активно учество во разни други интересни активности.
Истовремено, научете како да го направите детството на вашето малечко вистинска бајка.
Почнете да се подготвувате за дружба и прекрасно поминати моменти на Бебе саемот со најмилите!
Кој го посети Бебе саемот лани и што Ви остави најдобар впечаток? Дали планирате да бидете дел од овогодинешниот саем?
Јас искрено лани два пати бев. Мартина беше воодушевена од се таму што виде, трчаше навака натака, се и беше интересно, се сликаше, сметам дека вакво нешто одамна фалеше кај нас. Ајде да ги слушнам Вашите размислувања.
И само да додадам дека со оглед на тоа што лани беше прв пат организиран и беше навистина убаво, сметам дека оваа година ќе биде далеку поубаво и поинтересно. Во секој случај за БЕБЕ САЕМ
Lani bev uste na samoto otvaranje kako za prv saem imase i nedostatoci sto mislam ovaa godina ke bide daleku podobro.Najmnogu mi ostavi vpecatok Remedika so sovetite i moznosta sekoe bebe -dete da se izmeri (visina i tezina),a mnogu bea korisni i predavanjata od strucnite lica toa e za roditelite.A za decinjata natprevarite vo brzo lazenje isl i horceto Potocinja.
Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
RE: Бебе саем 23 - 25 април 2010 2.4.2010 23:22:08
Maca25
Сега ја видов програмата на БЕБЕ саемот, интересно е и јас планирам да одам. И ќе ја пуштам нина да се натпреварува во брзо лазење , има добри шанси да победи. Би одела во сабота, иако знам дека ќе има многу гужва ама се надевам дека ќе биде забавно
Оваа година РР ќе биде на БЕБЕ САЕМ, за тоа како и што ќе има ќе бидете известени откако се убаво ќе се издефинира, а јас секако дека ќе го посетам. Добро ќе биде нашите рингерајќи кои се надвор од Скопје а планираат да го посетат Бебе Саемот да ни пишат кога, па некако да се изорганизираме да се собереме баш тогаш за да имаме можност да се дружиме и запознаеме
tukusto imase prilog za saemot vo emisijata bebe magazin i spored kazuvanjata veruvam deka ke bide mnogu interesno, Edvaj cekam da gi odnesam dvete" "... :))) da se iznaigraat, a i nie da se podruzime. YEEeeee
I jas go gledav prilogot si se vidov vo prilogot a me raduva toa sto kako novina ke imaat soba za zdrava hrana kade sto sekoe dete ke moze da proba,najavija mnogu interesni raboti sega ni peostanuva da odime,vidime i da se druzime!
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.