Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Па секој ден е различно. Знам дека свесноста за првата мисла наутро е многу корисна, така што Палешка благодарам што ја отвори темава. Деновиве обично прва мисла ми е нешто од содржината на последниот сон, вчера ми беше песната „Млада партизанкаа, бомбе бацала“ , а сабајлево завршната нумера од Шрек 1: „Then I saw you face, and I'm a beleiver“ , што ми делува како убава порака, особено што деновиве очекувам да видам едно ново фацуле што треба да дојде на свет
Moite prvi misli sekogas se odprilika vaka nekako: 1.Leleeeee, a da pospiese be zlatce uste malku . I sekogas nenaspiena stanuvam. 2.Se miluvame,pa se prasuvam dali ovoj den ke ni bide od onie burnite, ili ke si igrame i smeeme celo vreme 3.Sto da mu spremam za ruckanje
ми се спиеееееее, не сакам да станам..а да се јавам на работа дека сум болна и да поспијам
..леле и јас истото си го помислувам пошто јас сум вечно не наспана..и уште така во полусон може да ми се случи на тој што ме буди, порано татко ми, сега мажле, (оти мене освен будилник мора некој и да ме продрма за да се разбудам) да му кажам денес не сме на работа..порано, во школо, на факс..значи тоа редовно го правам години наназад....
Јас наназад два месеци некако многу спиеме со Мила и Мартина(еве ги уште спијат) и кога ке станам и видам, 9 или 10 си викам бреее ама сум се одспала и почнува мојот хаос а онака од порано секој ден ми беше ајде станувал Елено уште еден нов ден.
Леле колку слатко би спиела уште некој саат. Ммммм. Таман да се досонувам. Ај уште 10 минути, има време. И така се додека сфатам дека ќе доцнам на работа