Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Дали верувате во љубов на прв поглед? 3.10.2009 14:24:13
Anushka
и јас не верував како вас, додека не ми се случи. Обострано. И еве, тој поглед трае веќе 13 години (а нам сеуште ни се чини како вчера да било). Љубовта меѓу другото е чиста Хемија, а таа знае да биде пресудна... да ја победи и Физиката и Биологијата и Романтката и Психологијата и Економијата...
RE: Дали верувате во љубов на прв поглед? 1.6.2010 21:38:28
melody
Veruvam zatoa sto dva pati mi se slucilo da se vljubam na prv pogled.Prvata moja ljubov koja sto bese na prv pogled mi se sluci na moi 16 god,a poslednata bese pred da se omazam na moi 28 god.Poleka nekako i mi se izbrisuva od glavata mojata prva ogromna ljubov na prv pogled,no ovaa vtorata cel zivot ke ja pamtam i cel zivot ke zalam zosto nisto poveke ne se sluci pomegu nas iako maz mi go obozavam Ako nekogas nesto loso se sluci pomegu maz mi i mene(ne daj boze)mislam deka stram ne stram ke se pojavam na vratata na mojata vtora ljubov na prv pogled iako za toa ke treba cela Anglija da ja prebaram .Ah pusti sonista......
RE: Дали верувате во љубов на прв поглед? 1.6.2010 22:08:15
Rossana
Veruvam... Mi go smeni zivotot, no voedno i go pretvori vo pekol, no zatoa pak ovde bese mm i mi gi izbrisa site tie NEubavi spomeni od mojata ljubov na prv pogled
RE: Дали верувате во љубов на прв поглед? 2.6.2010 0:45:28
Bitolcanka
Верувам - ми се случи еднаш, но не беше тоа вистинското (ако беше, ќе траеше сеуште). Така требало да биде и среќна сум што така се заврши. Се' во животот се случува со причина.
RE: Дали верувате во љубов на прв поглед? 9.6.2011 10:39:19
zapce
Без намера некого да навредам, еве една дефиниција за љубов на прв поглед. Љубов на прв поглед: Запознавање на двајца многу попалени, кои не се нешто посебно пребирливи.
RE: Дали верувате во љубов на прв поглед? 9.6.2011 11:32:14
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: zapce
Без намера некого да навредам, еве една дефиниција за љубов на прв поглед. Љубов на прв поглед: Запознавање на двајца многу попалени, кои не се нешто посебно пребирливи.
е јако е ова, а инаку јас верувам во привлечност на прв поглед која ми се има случено и се птретвори во некоја чудна врска во љубов некако не ми се верува веќе
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.