Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Добредојде за Бебињата во 2016 година!!! 6.1.2016 16:42:52
Felly RR
Го имаме првото бебе во 2016!!!! Јухуууууууууууу!!! Квиско ептен се радувам Нека е здраво и живо синчето и цел живот да ве радува!!! Честитки!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Kvisko
Само да ве известам дека вчера на свет дојде моето сонце. Синчето се роди во 1 часот по полноќ тешко 3360 грама и долго 51цм. Сега се гушкаме се учиме да цицаме и се запознаваме. До сега сите пофалби за Ремедика зашто сестрите ептен помагаат.
Kvisko да ви е здраво и среќно синчето,уживајте во дарот
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Фала на честитките. Да ви се враќа се најубаво. Bea да Димитров ме породи. Не знам соодветна тема за да пишам за пороѓајот ама сум си сега за сега супер задоволна. Сега се учиме да цицаме и си се запознаваме и гушкаме.
Kvisko, малку доцнам, ама честитам од сесрце! Да сте живи и здрави, момчето големо и умно да расте, да има безгрижно детство
Доколку имаш време, воља, сила да споделиш околу породувањето, темата е ТУКА = Тој ден. Или сподели ја приказната во Дневникот на мама (повторно, кога ќе најдеш доволно време, сега се други приоритетите ).
Ringerajki samo da prijavam se porodiv vcera na sv.Trifun Bitola na klinika so spinalna anestezija pominav super eve od denes sum na oddelenie i se oporavuvam.Se porodiv vo 38 nedela bebushite se dobri devojkata 2600gr dolga 48 i mazeto 2550g dolg 45sm.Ako postot ne mi e na mesto prefrlete go.Pozz za site
Честиткиииииииии се нaјубaвo
Обиди: 5,5 години 2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати Верувај во чуда!