Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: За што размислувате додека сте на форум? 11.1.2012 23:39:39
AnnaMolly RR
Леле, Тања, исто и мене! Многу ми се јаде, ама пуста мрза да се симнам долу и најдов семки во шкаф и сега грицкам семки. Ајде утре еден обилен појадок ќе си направам
RE: За што размислувате додека сте на форум? 12.1.2012 11:04:17
Yummy Mammy
Sekogas razmisluvam koj sedi od drugata strana na kompjuterot. Kakvi luge se drugite forumasi... dali bi bile drugarki ili prijatelki dokolku se imavme sretnato vo zivo namesto na forum... kolku bi imale togas da si kazeme...
RE: За што размислувате додека сте на форум? 12.1.2012 12:13:35
AnnaMolly RR
јами мами, јас ти гарантирам дека сите рингерајки се одлични пријателки! Со многу сум се видела очи во очи, со некои почесто, со некои поретко. Си поминуваме најубаво, треба да дојдете следниот пат со убавиците па сама да се увериш.
RE: За што размислувате додека сте на форум? 12.1.2012 12:15:51
Yummy Mammy
Jas se otposle doznavam deka imalo druzba, otkoga ke gi vidam slikite (kako eve na primer denes) A inace mislam deka tebe te vidov vo GTC pred NG, ama i ti nesto barase, a i jas bev malku vo guzva, pa ne te zastanav, aj sledniot pat.
RE: За што размислувате додека сте на форум? 13.1.2012 9:18:12
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Sekogas razmisluvam koj sedi od drugata strana na kompjuterot. Kakvi luge se drugite forumasi... dali bi bile drugarki ili prijatelki dokolku se imavme sretnato vo zivo namesto na forum... kolku bi imale togas da si kazeme...
и јас некогаш ова сум си мислела, еве се запознав конечно со Анамоли , имав чувство дека ја знам многу одамна и имавме теми за разговор , дури мислам повеќе со неа отколку со некои мои другарки кои немаат деца и не им се збори на тие теми, а инаку Мартин им ја направи лом куќата срамота
RE: За што размислувате додека сте на форум? 17.1.2012 20:12:59
Maca25
моментално мислам што да облечам утре за на работа....мислам што да им направам на мм и Нина за јадење утре....уште размислувам дали да мијам садови или да го убедам некако мм да ги измие - тазе лакирани ми се ноктите
RE: За што размислувате додека сте на форум? 18.1.2012 9:05:08
AnnaMolly RR
Е, ама еве 9 дојде, а до 10 кој ќе чека. Јас од 8 сум тука, а ништо не сум почнала да работам :) Ајде јас ќе си направам кафе и се фаќам за работа. Ако си во близина, дојди заедно ќе пиеме!
RE: За што размислувате додека сте на форум? 18.1.2012 9:15:16
Luci
Моето кафе веќе се прави А работам скоро во Косово- Визбегово, ти си ми далеку бајаги. Додуша мене све ми е далеку од работа
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Е, ама еве 9 дојде, а до 10 кој ќе чека. Јас од 8 сум тука, а ништо не сум почнала да работам :) Ајде јас ќе си направам кафе и се фаќам за работа. Ако си во близина, дојди заедно ќе пиеме!