Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Збор или фраза што често ја употребувате? 20.4.2012 23:11:08
SkCura77
Ме фркна нервата (кога се нервирам) Дај кажете нешто поарно (со другарките кога озборуваат) Ми пукна филмот од (кога ми е здодевно) Срц, ај бе батали... ( на ММ кога ќе запне нешто по дома)
А најчест збор ми е ЈЕБОТЕЕЕЕЕ, не за вулгарност, колку што ми остана од еден виц што го слушнав на времето за плавуша на автобуска станица
RE: Збор или фраза што често ја употребувате? 12.2.2013 16:48:27
deluxe
of lele majko.....koga sum umorna idi u p*** materin koga mi e preku glava od se! aman...isto taka preku glava od se i sesto sega odma so trcanje..... koga nesto se bara od mene da napravam a mene me mrzi
RE: Збор или фраза што често ја употребувате? 13.2.2013 12:57:18
niki
vo posledno vreme "bre" mi e zbor koj go stavam vo sekoja recenica, tolku mnogu cesto go upotrebuvam sto i go prenesov na kerka mi, maz mi ja iskara zosto go koristi i se dogovorivme deka i dvete ke prestaneme da go upotrebuvame, taa prestana a jas seuste nesvesno go kazuvam sega postojano me poprava: mamo pak rece bre!!! mnogu losa navika na koja ne uspevam da i go najdam krajot
RE: Збор или фраза што често ја употребувате? 13.2.2013 16:26:54
Octavia
Sama na sebe sum si dosadna so
"puknav" , pocnav na majtap so ona "puknav vise, ne znam kade da se obratam" i mi ostana "of mori majko" haos horror I ona dodavanje "mama" otkako kje mu se obratam na nekoe od decata, pa pocnav i na mm da mu vikam "ajde, mama..." A be haos
RE: Збор или фраза што често ја употребувате? 9.6.2014 17:20:35
princessa
да ти се сневидум ај у п.м е са ти дојдех аман веќе, ме пукнахте еле ти текна разбираш ле?
Има еден куп за пишување...
RE: Збор или фраза што често ја употребувате? 10.6.2014 9:16:45
sandriana RR
I ona dodavanje "mama" otkako kje mu se obratam na nekoe od decata, pa pocnav i na mm da mu vikam "ajde, mama..." A be haos user posted image
Е и јас се нервирам што на секое, на крај на реченица додавам "мама", а секогаш ми било антипатично. И моите "шоферски" псовки, не е пристојно да наведувам овде
RE: Збор или фраза што често ја употребувате? 10.6.2014 18:50:19
Yummy Mammy
Боже Господе! редовно го употребувам за чудење
Не сум ти јас закачалка! - кога ми подаваат јакни Не сум ти јас кујна! - кога ми подаваат празни чаши Не сум ти јас корпа! - кога ми подаваат прљави чорапи И се така....
RE: Збор или фраза што често ја употребувате? 11.6.2014 23:17:01
Snowhite RR
Во последно време само овие ги повторувам нон стоп и веќе ни сама не можам да се слушам Еее Аман Ме избудаливте Достаа!! Немој! Остај ја! Не можам веќе
RE: Збор или фраза што често ја употребувате? 11.6.2014 23:22:57
deluxe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Во последно време само овие ги повторувам нон стоп и веќе ни сама не можам да се слушам Еее Аман Ме избудаливте Достаа!! Немој! Остај ја! Не можам веќе
Како јас да сум го напишала ова Јас додадавам и некоја пцовка пред или после зборчињава Не ги пишувам сега така,ама замислете ги
RE: Збор или фраза што често ја употребувате? 26.11.2014 15:14:37
caciana
Ziti se? o jee. Ova pocnav na zafrkancija da go kazuvam uz muabet i taka vo drustvo mi premina i vo navika Inaku aj dosta, aman , gluposti, lele coek , ( i mnogu karam uz muabet ama da ne nabrojuvam )
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.