Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Внимавате ли на начинот на сервирање на храната? Го користите ли некогаш како трик за поголема мотивација за нашите нејадачи? Ајде тука да споделуваме идеи кои сте ги пробале и функионирале кај вас, а може да поставиме и по некоја слика со интересни предлози. На интернет сум видела многу интересни идеи, баш ќе побарам некоја слика и ќе ставам.
Јас пред некој ден кога имавме за ручек месо и пире, се послужив со овој трик. М месото го изеде, ама пирето не сакаше. Па ми текна и го направив како снешко, и ајде сега види му ја капата, ајде да му ја изедеме, ајде раката ... Па почна и таа идеи да ми дава. - Ај мамо напрај му книга. и така си го изедвме и пирето.