Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Кога последен пат си купивте нешто за себе? 7.9.2009 8:14:23
profesorica
Кое е вашето последно купено парче облека или сеедно било што за вас и колку често купувате за себе откако станавте мајки? Јас порано многу купував а сега и не баш толку често.Но сепак купувам по некое парче облека за да си ја освежам гардеробата.
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 8.9.2009 19:42:59
penelopa
Pa mnogu često mi se slučuva da izlezam po nešto da kupam i uspat da si kupam nešto što vo toj moment mi se dopadnalo mislam neplanirano....a redoven šoping sigurno ednaš vo dve nedeli . Posledno kupeno edna rozova maička.
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 19.10.2009 13:21:13
mina_m
sekoj den bez nesto kupeno doma ne si odam ,denes si kupiv sportski dolg fustan, celosni elegantni (nesto materijalot kako svila) salvari nad gluzd i so gol grb i beli skinny jeans
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 19.10.2009 13:42:15
Enika
i jas cesto si se castam neso:)sea e sledno bodi...zaso kicmava mi smrznuva a majka mi samo vika po mene deka maicite mi se krevale nagore i polovinata mi bila gola(u pravo e)
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 19.10.2009 13:45:17
profesorica
има такви и кај мене во влае, на порта влае, со ракави и како со ролка, во сите бои, 250 ден си и многу се добри за во зима се топ, таман одозгора болеро.купив црно и бело.ама во сите бои сакам да си купам и само да си ги мењавам.
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 19.10.2009 13:46:19
Iva
Пред едне месец два пара панталони елегантни сиви и кафеави за на салонка ептен убави ги начекав од лани роба во едно дуќанче кај мене во маало по 300ден., кошула, болеро кафеаво малку да се подновам.
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 19.10.2009 13:58:26
Iva
Па тоа уствари не беше распродажа се друго им беше по нормални цени, ови случајно ги видов на рафт не ни беа изложени, гарант си ги чувале за свои луѓе.
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 20.10.2009 15:45:52
Enika
jas od biser na 1 kat butterfly accesories se vika pordanicata, od glavnite skali desno ke svrtis gleda nakaj bulevarot prodavnicata..imashe i crni i crveni...1900 den