Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Кого би сакале ЛИЧНО да го запознаете на РР? 10.12.2009 12:37:55
BEBICA
Дојдов до идеа да ве прашам дали имате желба некого да запознаете од РР?Ја на пример би сакала да ја запознаам професорица, еца, Струмфета, Богданчанка,Arh_diz ........ Уф списокот е мноогу голем.... нека не ми се налути некој сто не сум го ставила. Каков е вашиот список?
RE: Кого би сакале ЛИЧНО да го запознаете на РР? 10.12.2009 12:44:18
Enika
Мами ја знам одамна, Ја упознав и Мила на мама, сакам да се упознаам со Мотхер29, Палешка,Еца...па сите сакам да ги упознаам ја сум човек кој сака да комуницира
RE: Кого би сакале ЛИЧНО да го запознаете на РР? 10.12.2009 12:47:39
arh_diz
Mnogu ima aj ke napisam ako zaboravam nekoj neka ne se luti Eca, Profesorica, Bebica, Bogdancanka, Mother29, Mami ,Penelopa , Enika sto nabrojuvam site sakam da ve zapoznam
RE: Кого би сакале ЛИЧНО да го запознаете на РР? 10.12.2009 12:49:26
mami
сакам да ги запознаам сите и Палешка и Кате и Богданичка и Сара и Биби ама баш сите, списокот е гоооолем...и верувајте дека сега и да се договориме некаде да се видиме ке се познаеме од прва..јас кога прв пат се видов со Анушка(а нели она слика да стави нејзина никако овде ) само што ја видов знаев дека е она, некакво претчувство, па сите овде веќе толку добро се знаеме од пишувањата..
RE: Кого би сакале ЛИЧНО да го запознаете на РР? 10.12.2009 12:55:13
mami
и алекс_мо, биле, мина_м, пенелопа, арх_диз, Ѕ*В*, даниел, беки, пацувче, лејди, има има многуу. рингераја е голема веќе...ке ни треба цел хотел за следното дружење
RE: Кого би сакале ЛИЧНО да го запознаете на РР? 10.12.2009 13:02:13
STRUMFETA
Zatoa sto Bogdancanka veke ja znam, i sigurno nabrzo ke se napieme nekoe kafence zaedno, bi sakala sto pobrzo da dojde leto pa da ni se ispolnat planovite so svat mi, za zaednicki familijaren godisen odmor so Bebica Isto taka bi sakala da se zapoznaam so Profesorica, enika, miss, Nadica, Mother 29, Paleska, Niki, arh_diz, Mila na mama, ripce,eca,Anuska, vezilka......... za site
< Поракaта ја уредил STRUMFETA -- 10.12.2009 13:09:14 >
RE: Кого би сакале ЛИЧНО да го запознаете на РР? 10.12.2009 13:02:48
Bogdancanka
jas licno bi sakala da ja zapoznam Bebica,Mis,Profesorica,arh_diz,tereza,denicka,Tanja.K,mami,Mother29,...................i site drugi nemozam site da gi ispisam a eve veke so Strumfeta si ze znaeme..........se nadevam ne se lutite ako nekoj ne sum napisala ali site bi sakala da gi zapoznam.
RE: Кого би сакале ЛИЧНО да го запознаете на РР? 10.12.2009 13:08:26
mis.
Да ги пишувам илида не ги пишувам.списокот е дооооолг Палешка,еника,штрумфета,професорица,матхер29,рипче,арх_диз,алекс_мо,ники,карла,мариа,богданчанка,зами,сара,адриана,бебица,мамичка,маташа5,наташа,бордан,остоун,ива............................сиитеее ве сакам