Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Дали би сакале да знаете кои се нашите програмери кои вредно работат за да нашата Рингераја биде секогаш стокмена како треба? Епа за да ги дознаете, малку ќе треба да се помачите, опишувајте ги како ги замислувате или што ве асоцира на програмер, а јас малку по малку ќе ви откривам, а можеби и самите програмери ќе сакаат да се вклучат во темата Јас за почеток ќе ви кажам дека се работи за 3 фантастични момчиња, неверојатно вредни и паметни. Вие продолжете... (внимавајте скоро сите сте мажени жени, да не биде Еца после крива )
не, не, тие се слободни момци но ние тука грото сме мажени тоа ми беше поентата и да згодни се, хехе, јас сум во предност знам како изгледаат, ама ајде жени, опишувајте
А може ќе им скинам некоја фотка па ќе ви ги покажам, мислам се знаеме ние жените какви сме љубопитни, туку ајде чекам коментари
Еј па не се сите ИТ луге со цвикера и nerds Да тргнам од мојов ИТ чоек..претпоставувам дека се згодни младичи...и се надеваме дека муживе наши нема да ги читаат постовиве..Еца фрли слика некоја
аууу Ецо...немој така за дечките наши..којзнае колку сме им смешни вака...ЈАс си ги замислувам како фини дечки, згодни, не толку комуникативни ( незнам зошто ама сите ИТ луѓе ми се некомуникативни, тивки) а некое маче за Боцко имаме ли во тимот?
pred se za da go napravat ova sto go gledame, mora da se komunikativni, intelegentni,kreativni, i dosta naucile od naseto zboruvanje na razlicni temi, hahaha. Mi se cini deka se mladi negde do 35god, slabi (oti ne se zeneti nema koj da ima dade da jadat), samo rabota i rabota.Visoki oti ovie generacii taka malku se povisoki.Mozebi i so naocari poradi opteretenosta od ovie kompjuteri, ajde dosta jas zboruvav sega od drugi.