mami
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cacko eeee,ovaa tema neznam kako sum ja utnala.bev vo kancelarija so kolega i koleska,koi bea primeni tamu 1 god pred mene i sve si bese super so niv(barem taka si mislev)a so rakovoditelkata imav mnogu maka,dusata mi ja izvadi.i da ne tupam mnogu,celo vreme kolegive kao na moja strana se i takvi raboti,ja ogovaraa rakovoditelkata i to.po 1 god tamu bas pred da pravam svadba i da idam na meden mesec se spukav so rakovoditelkata(opravdano;generalniot mi potpisal 7 dena za svadba a ona se buni i vika pravnikot nesto utnal,mi sledele samo 3,vi se verue dzanam ona mi gi dava,umesto da se raduva za mene ona se buni,btw kerka mozam da i bidam)i taka posle 1 mesec se vrakam ja na rabota,so kolaci prviot den da pocastam za svadba,koga kolegive moi nesto mnogu u zemja gledaat,baska koga kazav deka sum trudna ne se izraduvaa,i koga idam ja da castam kaj direktorot na sektor,a on na mene mi dava mojata ostavka,posto otkaz ne mozea da mi dadat,mi ja dade mojata ostavka napisana eeeej vi se veruva li,normalno ne potpisav nego somm sredivme patoloska i pa si zimam plata sea do april,ali od pravnikot razbrav deka gi potkupila kolegive da zborat protiv mnene za da me izbrkaat.ejjj,kaj ke i ide dusata na nea a i na niv,ova mi e prva rabota i prvi kolegi,i za pamet,mm vika od sea so site rival a ne drugar леле цацко, па ти си имала прав пречек на работа...аууу катастрофа, на што се се спремни луѓето... Ти беше што по струка? Нешто за прехрамбено? Гледав денес некој оглас..ајде ке ти го пуштам по пп :)))
(Одговор на членот Cacko)
|