Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Колку сте задоволни од вашето тело? 12.6.2013 19:55:13
Martins mom
Абе сите жени овде задоволни и задоволени Ете јас не сум задоволна од својот изглед се чувствувам како балон, имам подочници, косата ми е катастрофа ако не ја средам, не знам дали е ова незадоволство поврзано со или кој знае што е работата
RE: Колку сте задоволни од вашето тело? 12.6.2013 22:39:48
niki
imam okolu 60 kg, 165 visoka i zadovolna so celokupniot izgled manite odamna sum si gi prifatila i bez niv ne bi bila jas nisto ne bi menuvala, osven sto neli ja menuvam bojata na kosata i bojata na noktite
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.