Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Јас подобро се снаоѓам сама, ако оставам на мм ќе одиме со по две парчиња облека хахаха. Кога се пакува негова задача е само да одвои се што мисли тој да носи, останатото е на мене, ама затоа па кога ќе почнеме да ја товариме колата паѓа во несвест. Конкретно за последниов одмор спакував се ден пред тргнување.
уффф..па двајцата пакуваме...прво вадам на спална се што ке носиме и почнуваме. Лани кога бевме во Охрид ,се беше спакувано во помали торби за полесно да се стокмат и бевме натоварени максимално- количка, релаксатор, транспортер, нешто храна, пелени пакет, марамици, пешкири..триста чуда...спакувавме се од вечерта и натоваривме во кола и утрото додека јадевме, се средивме, доставивме тоа што требаше во кола, на Лука му се приспа и си тргнавме. Сама не би можела да пакувам се, а ако го оставам него да пакува ке ми фали нешто- па вака си се дополнуваме
Mm samo mi kazuva sto toj saka da ponese jas pakuvam. Toj e najcesto na rabota do posleden moment pa taka nema vreme da mi pomaga ama zadolzitelno toj ja tovari kolata.
пакуваме заедно. вадиме кој што ќе носи и почнувае. ако запне со простор, стапувам на сцена зашто можам да сместам многу работи на помалку простор. веројатно поради работата. и супер е. оваа година одлично се собравме. на предлог на жм, користевме меки амбалажи за облека наместо куфери и торби. подобро е зашто се флексибилни и прилагодливи на просторот.
Pred da odime nekade na odmor otprilika 2-3 dena proveruvam sto od toa sto ke nosime so nas e za perenje,peram i odma trgam na strana i cekam posleden moment sekogas za pakuvanje I kolku pati ke si recam toa da go napravam porano ne bre istata sum si ne se menjam i taka da denta pred poaganje pakuvam i koga maz mi ke dojde od rabota se prepakuva od ona jas sto sum go spakuvala . Zatoa vo posledno vreme i ne se zamaram so pakuvanje cekam toj da ja zavrsi taa rabota mesto mene.
ако земам да пакувам јас нема да не соберат 2 куфера,затоа мм е многу попедантен и многу убаво дипли и не собира во 1 куфер,а и дома е исто,тој кога ќе нареди наредено е.....за жал немам живци за диплење
Jas se sama od cetkicka za zabi do pegla mm ne se mesa za sreka inaku ne bi stignale ni do pola pat ako treba da cekame na nego on ti e totalen haos vo toj domen
jas pakuvam. ne deka mazite ne gi biva ili neznaat tuku polesno im e koga na nas ke ni ostavat..zasto ako zaborai nesto ke treba da mu vikas a vaka toj tebe ke ti rece
Па се знае кој пакува,ако оставам на сопругот „мислам“ дека нема да биде спакувано или се лажам , треба да пробам Инаку си пакувам ден пред тоа, вечерта товараме во колата што е потребно, така планираме и оваа година и рано сабајле додека Матеј уште спие го транспортирам во колата каде ке го чека удобно импровизирано креветче и ргнуваме, па планирам да го отспие пола пат.
Jas pakuvam i za mene i nego..za nego stavam sto mu e neophodno ( prvo pravam spisok) gaki,corapi,kupaci i sl a on vo 5 do 12h koga ke pocnam da urlam resava sto dopolnitelno ke nosi...Sekogas e vaka ( mora vo posleden moment)