Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Мешање различни вкусови на јадење 10.6.2013 13:23:32
elenak
Дали додека јадете мешате јадења кои се солени и благи на пр.? Или некој околу вас дали има таква потреба? Имам една тетка која ако и понудиш торта прво прашува дали имаш парче сирење или кашкавал да и дадеш, ако не не јаде ни торта Мене ми е ова многу чудно и интересно, каква е таа потреба од мешање на различни вкусови. И мм јаде некои чудни комбинации кои мене не ми одат, како ајвар со јогурт ама ајде тоа и не е толку чудно. Туку ова солено и благо ми е некако
RE: Мешање различни вкусови на јадење 10.6.2013 13:26:20
Mihaela 2010
Ne ne nikako ne sakam takvi kombinaciii no ednas kako dete se sekjavam kaj edna drugarka bev,i jadevme lepce so kremce i sirenje,i mnogu mi bese vkusno a inaku mm mnogu saka smoki i milka cokolada so lesnici vo kombinacija
RE: Мешање различни вкусови на јадење 10.6.2013 13:29:07
Felly RR
Немам некоја таква чудна комбинација, дури и солени работи мнопгу не мешам. Кога јадам сакам само неколку јадења да има, не можам да имам 5-6 извадено, и да не знаеш што да каснеш.
RE: Мешање различни вкусови на јадење 10.6.2013 13:29:32
Bethany
Имам другарка која јаде лубеница со сирење
А знам дека некои народи јадат пример месо со компот од кајсии пример или слично. Имам пробано, ама дефинитивно не сум навикнала и не ми се допаѓа таква крајност.
А исто имам пробано јадење ориз со ананас и пилешко месо и тоа многу ми се допаѓа. Добро тоа баш не е нешто различит вкус, ананасот не е толку благ, па ми убаво одеше.
RE: Мешање различни вкусови на јадење 10.6.2013 13:30:15
srculko
Ne mesam vkusovi odednas no mi se slucuva da jadam nesto blago pa po nekoe vreme kiselo ili soleno i ne mi smeta izgleda imam zdrav zeludink a i edno 3-4kg visok
RE: Мешање различни вкусови на јадење 10.6.2013 14:04:12
Еки82
Специјалитет на домата ни е: лепче, маргарин, мармалад и ајвар! Сите го јадеме, многу интересна комбинација е пробајте си. Си додаваме и сиренце на страна
А пржени лепчиња со еурокрем ми се од омилените мешанки.
RE: Мешање различни вкусови на јадење 10.6.2013 16:05:13
sandriana RR
Маргарин со мед, или маргарин со мармалад е единствено благо солено што мешам дома. Инаку, кинеските варијанти на слатко - кисело исто така ми се допаѓаат, ама дома не би експериментирала да ги мешам.
RE: Мешање различни вкусови на јадење 10.6.2013 16:55:29
Martins mom
Свеки моја е пример за вакви мешавини, не можам ни да ги пишам. Од ова , само што ќе помислам, ми иде да исповратам . Еден пример само...еурокрем на лепче и домат
RE: Мешање различни вкусови на јадење 10.6.2013 17:06:20
niki
lubenica sirence i lepce grozje sirence i lepce rokfor sirenje (muvlosano sirenje) so cokolado solenki i euro krem jadev porano sega izbegnuvam kiselo mleko, kiseli ovoski i med
< Поракaта ја уредил niki -- 10.6.2013 17:07:23 >