Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Необични комбинации на храна 21.8.2009 9:55:04
mami
Секогаш...последно му беше супа домашна со се и сешто внатре и издробена плазма. Мм јаде кисело млеко и смоки и се спрема да му даде и на Лука да проба
RE: Необични комбинации на храна 31.3.2010 15:50:23
Maca25
сакаат да јадат и ручек и десерт заедно. нина прееска јадеше смоки и чоколадо заедно. После една банана и лепче со вајкрем. Испи и едно шише млеко и така натупанета у кревет.
RE: Необични комбинации на храна 11.3.2013 15:56:48
Mihaela 2010
mm obozava smoki i milka cokolado so lesnici,mu se cudev kako moze takvo nesto da jade...jas kako mala imav jadeno eurokrem na lepce i sirenje,so drugarka mi se ubivavme od jadenje,mnogu mi bese vkusno,isto epten mi se svidja kiflicki so kikiriki...
RE: Необични комбинации на храна 11.3.2013 15:58:48
AnnaMolly RR
Сега единствено нешто што ми текнува е салатата со шеќер, специјалитет на свеки. Свежа зелка ситно сечкана, магдонос и рендан морков, нормално оцет, сол и зејтин плус полна мала лажица шеќер, ама полна до врв! Неверојатен шмек има салатата и да не знаете дека има шеќер НИКОГАШ не би претпоставиле дека е до тоа.
RE: Необични комбинации на храна 11.3.2013 16:02:32
rina13
Мајка ми јаде нобични ствари смоки со крем, пинџур грозје и сирење, јас не сум по експериментирањето. Детево ете баш прееска јадеше крофна со крем и јогурт.
RE: Необични комбинации на храна 11.3.2013 16:05:12
Bethany
Мајка ми е Словакиња, па тие имаат ептен необични комбинации со храната, пример месо со компот. Никогаш не се навикнав. Таа додуша не спремаше нивни специјалитети кај нас дома, ама кога одиме кај нејзините не можев да комбинирам таква храна заедно, мада имам пробано. А не мислам дека сега имам некоја необична комбинација, јадам се по пс.
RE: Необични комбинации на храна 11.3.2013 16:05:55
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Сега единствено нешто што ми текнува е салатата со шеќер, специјалитет на свеки. Свежа зелка ситно сечкана, магдонос и рендан морков, нормално оцет, сол и зејтин плус полна мала лажица шеќер, ама полна до врв! Неверојатен шмек има салатата и да не знаете дека има шеќер НИКОГАШ не би претпоставиле дека е до тоа.
RE: Необични комбинации на храна 11.3.2013 16:21:51
Calypso
Немам некоја особена комбинација, ама знам да јадам палачинки со домашен мармалад од сливи и сирење. Исто и леб јадам така, со чај. Ми остана од мала, татко ми секогаш така јадеше, уште јаде, и мене ми стана навика. А син ми нема некои особени комбинации, што му дадам тоа ќе јаде