Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Ова време пред некоја година....... 11.7.2013 22:10:10
Melanija RR
Имаме потреба да ги споредуваме работите како се сега а какви биле лани,преклани.... односно што ни се сменило во приближно ист период пред некоја година
Ех лани ова време работев во игротека опкружена со деца,роденден,торти, песната,,Роденден е денот,, секој божји ден а годинава во исчекување на бебуш нешто што најмногу посакував но не верував дека тоа ќе биде баш ова лето
RE: Ова време пред некоја година....... 12.7.2013 8:20:08
Mihaela 2010
Ova vreme pred 5 god uzivavme so mm u Turcija na odmor,drustvo,zurkanje,novi poznanstva,seks,ubavina Ova vreme pred 3 god uzivavme so nasata princezicka vo dvorce,dodeka mama ja niskase vo kolicka a taa nanase...ehh i toa da ti bilo ubavina
RE: Ова време пред некоја година....... 12.7.2013 8:45:49
bucko mal
Ova vreme pred 10 godini cekav da mi se rodi prviot sin Otogash pa navaka vo ova vreme sekoe leto gi spremav kuferite I so prviot avtobus zaminuvavme Ohrid
RE: Ова време пред некоја година....... 12.7.2013 10:08:02
sandriana RR
Пред 3-4 години, ова време си главев скоро секоја вечер до после полноќ, си пиев пиво колку сакав, се замарав со невредни работи. Ова време, пред 2 години, со стомак до заби (8 месец), шетавме со мм по Македонијава, и екстра ни беше , а 3 недели пред да се породам се возевме со чамец на сред Охридско
RE: Ова време пред некоја година....... 12.7.2013 10:41:33
miana
Ova vreme pred 12 godini rabotev vo Irish pub za vreme na leten raspust i trosev pari uveliko na setanje.. Ova vreme pred 6 godini,jas i mm stotuku vencani si bevme na odmor so bebe vo meseto.. Pred 2 godini ova vreme uzivav bremena so mm so kerkickata na preubav odmor vo turcija,bez nikakvi obvrski. Ova vreme lani jas mm i decata uzivavme na plaza vo Grcija :)
RE: Ова време пред некоја година....... 12.7.2013 11:13:23
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Pred 2 godini ova vreme uzivav bremena so mm so kerkickata na preubav odmor vo turcija,bez nikakvi obvrski.
Pred 2 godini ova vreme se baravme so Miana vo avion, ama nea i bese sram da mi prijde otkako me pozna
Uste ne sum sigurna deka ti bese taa sto mislev deka si,ama aj Mnogu si mi swatka i ti bese trudna togas I nikogas nema da go zabroavam devojceto od vaseto drustvo koe sto za stjuardesite ( plavusi ) mislese deka se barbiki i za nevestata sto ja vide na aerodrom vo Antalija
RE: Ова време пред некоја година....... 12.7.2013 11:26:25
Yummy Mammy
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Pred 2 godini ova vreme uzivav bremena so mm so kerkickata na preubav odmor vo turcija,bez nikakvi obvrski.
Pred 2 godini ova vreme se baravme so Miana vo avion, ama nea i bese sram da mi prijde otkako me pozna
Uste ne sum sigurna deka ti bese taa sto mislev deka si,ama aj Mnogu si mi swatka i ti bese trudna togas I nikogas nema da go zabroavam devojceto od vaseto drustvo koe sto za stjuardesite ( plavusi ) mislese deka se barbiki i za nevestata sto ja vide na aerodrom vo Antalija
Da, da, da, barbikite stjuardesi Fala ti sto me potseti.
RE: Ова време пред некоја година....... 12.7.2013 12:41:36
AnnaMolly RR
Ееее, пред некоја година (поточно во 2006) бев од почеток на јули до почеток на август, цеееееел месец во Охрид на одмор и тоа бесплатно во хотелче во сопственост на вујко на наш пријател. Бевме 8 души, сите бесплатно :) Точно 32 дена со мажето, тогашно момче, и друштво. Ех, честопати ми текнува на тој одмор и знам дека НИКОГАШ повторно нема да можам цел месец да поминам некаде така релаксирано и ми паѓа мака
RE: Ова време пред некоја година....... 12.7.2013 12:48:31
srculko
Ova vreme pred dve godini bev pri kraj so bremenosta,lani prooduvavme so sinceto a sega veke kako da e golem covek se razbira a i go cekame tato drugata nedela da se vrati od avganistan
RE: Ова време пред некоја година....... 12.7.2013 13:01:42
mommy_angels RR
пред 8 години правевме свадба,поточно овие денови раскажувавме импресии од свадбата,пред две години бевме со мм во Грција,плажа,море,ладно пивце,чипс и секс колку ни душа сака,а лани најубаво ми беше,се криевме по сенките низ Градски парк со малото бебувче и мм.... е цело лето си го поминавме таму
RE: Ова време пред некоја година....... 11.5.2014 1:57:35
Defne90 RR
Ова време пред 5 години се спремав за матура и не ни помислував дека ќе се вериме за еден месец со мм и ќе добиеме толку прекрасни синчиња што ми го исполнуваат животот и го прават најубав.
RE: Ова време пред некоја година....... 30.11.2014 17:24:33
blond
Pred 4godini bev bremena so prvo, sega so vtoro... Samo eden mesec razlika vo zacnuvanjeto , pa taka si ja nosam istata trudnicka garderoba kako i togas