Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Омилен парфем на вашиот најдраг 12.9.2009 0:18:27
milijana
mm saka da menuva parfemi..ne se zadrzuva na edno..Bliznak..aj..neka menuva parfemi..na drugo da ne misli da menuva..neli??Nemozam eden da odberam za nego pr. za poklon..on ako mirisne da mu se dopadne moze..nema omilen..nesto posebno..Ama vazno mi e da bide namirisan..namirisan maz( pa ima li nesto poseksi)...a????
RE: Омилен парфем на вашиот најдраг 12.9.2009 0:42:26
Еца
ве читам и си викам само мојот мм не го интересираат парфеми никогаш сам не си купил парфем или не изјавил желба за парфем,порано мајка му и сестра му му купувале, сега јас(и тоа најчесто STR8).
RE: Омилен парфем на вашиот најдраг 12.9.2009 0:45:30
Еца
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29
eve go:
Еве го мојот омилен парфем, женски парфеми почнав да користам откога сум со мм, бидејќи ми викаше те молам престани со тој парфем како со машко да одам а не со женско и така престанав.Би му го купила на него, но тој не сака
RE: Омилен парфем на вашиот најдраг 14.9.2009 11:37:24
Aleksandra
MM non stop menuva parfemi, sega posledniot mu e HUGO BOSS - SOUL, a dodeka mene omilen maski parfem sto nonstop mu go kupuvam (preterav) e BVLGARI plaviot.