Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Една од новите алатки на Рингераја е понуда за пријателство. Одите на Моја Рингераја=>го доближувате маусот до Приватни пораки и пријатели и кликнувате на Пребарувач на пријатели. Го впишувате никот и пребарувате, а потоа испраќате понуда.
Многу важно е што секоја прифатена понуда носи 5 поени
Ајде тука да пишуваме кој на кого пратил понуда за пријателство за побрзо да освојуваме поени
Јас им пратив на mila28 и elenak
RE: Понуда за пријателство на РР 12.3.2013 10:03:04
Calypso
Некои од членовите тука не ми ги вади со пребарувачот, ми пишува дека нема резултати. На некои ни профилите не можам да им ги видам, па не можам ни да ги најдам на РР. На тие што можев, им пратив покана за пријателство.
RE: Понуда за пријателство на РР 13.3.2013 21:49:42
Cipi Ripi
Женски јас деновиве по лекари се мафтам и сум аут оф реалити. Кажете како се праќа понуда за пријателство, не знам кај да го најдам тоа. Мене само Фиао ми е пријателка.
RE: Понуда за пријателство на РР 13.3.2013 21:54:35
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Една од новите алатки на Рингераја е понуда за пријателство. Одите на Моја Рингераја=>го доближувате маусот до Приватни пораки и пријатели и кликнувате на Пребарувач на пријатели. Го впишувате никот и пребарувате, а потоа испраќате понуда.
Многу важно е што секоја прифатена понуда носи 5 поени
Ајде тука да пишуваме кој на кого пратил понуда за пријателство за побрзо да освојуваме поени
RE: Понуда за пријателство на РР 13.3.2013 21:55:34
temjanuska75
одиш во моја рингераја/приватни пораки и пријатели, гледаш десно горе пребарувач на пријатели и пишуваш пријатели, и не заборавај да ги прифатиш, од десно со жолто обоено ти се испратените пријателстав, јас ти пратив
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.