Neurotoxin RR
|
Зависи, подобро прашај си ги воспитувачките таму, замоли ете на тој начин да го исполнат тој ден, кај мојата во група имало на два-три пати балончиња, она на година ипол ми кажуваше „епи ту ју“ со пластична чаша на глава седната на столче. Значи некаде видела, кога прашав во градинка, ми рекоа дека така им одбележуваат роденден, на оние кои ќе најват и донесат реквизити. Само мислам дека тоа беше во поголемката група, кај што е она сега, па овие малку поголемките од јасли, ги носеа таму. Незнам, според мене е многу ок начин, затоа што на колку и родендени да сме биле ( а гледаме да одиме на секоја покана оставена во ранче) сме биле само ние од градинка и еве уште едно детенце и тоа ептен ако родителиве се дружат. Нас ни било ужасно незгодно, не ги познаваме луѓето, никого не знаеш, ама ете заради радоста на тие дечиња, сме оделе. Затоа што многу нема да дојдат, подобро е да замолиш, таму со дечињата да си одбележи, ем нема да има трошок за родителите за подароци, а детето ќе биде пресреќно. Замоли ги во градинка, озбилно, договорете се.
|