Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Игри само во петок или сабота, кога е Марио излезен Еднаш порано се врати и јас излегов за во Wc а под пижамите имав чипкасти чорапи со силикони, а тој ми вели - мамо со хулахопки ќе спиеш? хаххахахха
Опасно е со големи деца
Игри само во петок или сабота, кога е Марио излезен Еднаш порано се врати и јас излегов за во Wc а под пижамите имав чипкасти чорапи со силикони, а тој ми вели - мамо со хулахопки ќе спиеш? хаххахахха
Опасно е со големи деца
Хахахахахахахахахаха. Добро е што не дошло до ситуација да те праша: мамо, без пижами ќе спиеш?