Julie1
|
Се наслушнува за нова дружба на Рингерајки, сега во Битола. Поддршка од сите нас да се соберете, дружите, забавувате и мислите на останатите Рингерајки! ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Битолчанка, мило ми е што има некој на форумов од Битола , мажена сум во Битола и тешко ми оди со пријателствата тука (во близина на луѓе сум со кои не се разбирам), па би ми било драго да пријателуваме, ако си за еден пријател + во твојот живот Кај живееш во Бт? ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Битолчанка, мило ми е што има некој на форумов од Битола , мажена сум во Битола и тешко ми оди со пријателствата тука (во близина на луѓе сум со кои не се разбирам), па би ми било драго да пријателуваме, ако си за еден пријател + во твојот живот Кај живееш во Бт? komsivki ste so drugarka mi Bitolcanka,Martins mom. Jas imam i druga idea drugarki Bitolcanki,da se sobereme na kafe pa da si napravime ubav muabet i druzba?Sto velite a? ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka Има повеќе РР-ки од Битола, не сме само ние (Тереза, Лукас, Cika, ib81,...), само не се сите активни. Живеам во Нова Битола (ќе ти пишам пп за поблизок контакт), секако дека би сакала да имам уште нови пријателки/другарки, не 1 Овие 2 дена не бев многу на РР, но пред малку видов дека се наоѓаш во потежок период. Можеме да одиме на кафе, да си поразговараме послободно - мило ми е ако на некој начин би можела да ти помогнам... Ќе ве дружам малку подоцна повеќе, да завршам со муабетот на skype... ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Во право си тереза, ај да си организираме дружба... Пошто ситуацијата не ми е за на кафе (нема кој да ми го чува Мартин)...Ве поканувам кај мене... Што мислите??? ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Во право си тереза, ај да си организираме дружба... Пошто ситуацијата не ми е за на кафе (нема кој да ми го чува Мартин)...Ве поканувам кај мене... Што мислите??? Може,само кажете ден и време и таму сум јас баш ќе ни биде супер да се запознаеме поблиску и да си кажеме се што ни е на срце ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања Aјде збирајте се па чекаме рапорт ние тука ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka Важи, ќе се договориме - ај за викендот - сабота-недела. Утре имам повеќе обврски. П.С. За 30-тина минути се враќам, чекајте ме ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Ај имам телефони од тереза и битолчанка, ќе се слушниме и ќе се договориме за викендов да се видиме...Ако има други заинтересирани Битолчанки, повелете...
< Поракaта ја уредил Julie -- 3.6.2010 22:12:42 >