Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 27.5.2010 14:59:16
Saturn
Некои парови пред свадбата си имаат „своја“ песна, некоја песна што им значи, можеби на таа песна прв пат се бакнале ... некои парови не размислуваат за тоа со кој валцер или танго да започне нивната свадба и оставаат на музичарите да одберат. Ние немавме своја песна, ниту пак ми се допаѓаа некои од валцерите што сум ги слушала на туѓи свадби и така баравме и баравме со која песна да ја отвориме свадбата и одбравме: „Love is all around“ од Wet Wet Wet. И така таа песна од тогаш стана „наша“ песна Која е вашата песна со која започна свадбената веселба?
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 27.5.2010 15:09:04
Bitolcanka
Прекрасна песна мила, одамна не ја имав слушнато за темата. Ми даде идеја да размислам со која песна ќе ја отворам мојата свадба (кога ќе ја закажам, се разбира ) Можеби со оваа - КЛИК Ми ја посвети еднаш милиот
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 27.5.2010 15:10:45
Bogdancanka
јас немав некоја посебна желба,искрено во сета збрка ни на крај памет не ми текна да изберам некоја песна со која ќе ја отвориме свадбата,затоа беше по избор на музикантите
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 27.5.2010 15:24:45
niki
Прекрасен валцер сте одбрале Палешка..... Јас не се сеќавам на што игравме, ќе мора да го прегледам ДВДто. Не беше наш избор, и поим немаве од играње танго, вежбавме пет минути пред големиот настап....
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 28.5.2010 14:22:22
Gari68
Ние ја започнавме со валцер,е сега како се вика валцерот не знам.Меѓутоа знам со која ја завршивме свадбата -со прекрасната песна на Гоце Николовски Серенада
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 28.5.2010 15:10:02
majka 79
pojma nemam koja pesna bese. nekoj valcer ama koj nikako ne mi teknuva. bas koga ke imam prilika da go gledam cd-to ke zabelezam. ne sum romanticna po priroda pa zatoa i ne obrnuvam vnimanie.
abe jas sum prakticna, neka se igra tamu na nesto a na sto i ne e vazno
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 31.5.2010 15:46:36
vezilka RR
Хе, хе и ние ја отворивме свадбата со Чија си..ама тоа не е „нашата песна од свадба“. Имавме порачано на бендот помал дел од вечерта да бидат народно „ораџиски“ песни, само почетокот, а после да тераат забавни, рок песнички( оти свадбата ни се состоеше од 60тина гости од кои 40тина пријатели, 10тина колеги и 10тина роднини, а најстар беше татко ми :) и мислевме дека таква шема со музиката најмногу ќе одговара )..и тој блок го отворија со Неко те има ночас од Van Gogh и свадбата ни се претвори во концерт..сите рипавме ко улави и пеевме на глас..:) Сите кога ќе ја спомнат нашата свадба зборат за тој дел..
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 3.7.2010 16:57:22
Џесика
Страшно се каам што пропуштив да ми ја свират „Неко те има ночас“ од Ван Гог... мене ми свиреа песни од HIM , а свадбата ја отворивме прво со песна на Бени „Скриена во сонот“ http://www.youtube.com/watch?v=yclx7Sb0l9I&feature=related а после неа „Жена без имена“ од Владо Георгиев
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.