Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сте размислувале како ќе изгледа вашето д... 24.11.2009 19:50:36
ananikol
Da,sum razmisluvala...iiiii moram da priznaam deka sum malku poveke sebicna.Pa i so pravo,ete barem da ima nesto poveke na mene.Dosta veke sinceto moram da go predstavuvam deka mi e sin na tie sto ne go znaat inace ni nema da znaat deka mi e sin a koga ne lici na mene pa i nee za zameruvanje.. Ama zatoa sakam da lici na mene
RE: Сте размислувале како ќе изгледа вашето д... 24.11.2009 20:05:29
Весна
Секако. Еднаш муабетејќи со еден другар, си му кажував што се’ сакам Јана да има од мене, а што од мм, и другарчево откако ме ислуша само ми кажа: ај сега дај да потпишам фактура Инаку, покрај она најважното- да е жива и здрава, фино би било повеќе да подличува на мене, со мали примеси од мм
RE: Сте размислувале како ќе изгледа вашето д... 22.5.2010 1:47:42
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Сте си играле ли со оваа апликација? Се што треба да направите е да поставите слики од вас и вашиот партнер и да одговорите на малку прашања а компјутерот ќе ви покаже како ќе изгледа вашето дете Интересна занимација. Ајде мамички пробајте и дајте да видиме што ви излезе? Личи ли на вашето дете?
Еве што ми излезе мене. Пфффффф Јана е многу поубава
Еве што ми излезе мене. Пфффффф Јана е многу поубава
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
Vaka bi trebalo da izgleda Sara koga ke potporasne
A ova bi bil Filip
wow tretoto ke mi bide pak masko i toa crvenokoso
Ubavite na mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka
hehehe eve kako bi izgledalo moeto dete ako e masko
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
Вака би изгледала мојата ќеркичка
Не знаев како да ја крстам, се мислев и онака случајно напишав Сара - се погодиле имењачки со твојата Росана
П.С. Тања за страницата, не можев, а да не ја испробам
E mnogu se slatkicki
Ви најдов занимација, признајте.
А вака Викторче Сега ги ископав имињата
Женски не сме салам, во ова време за бебиња После - од каде и во сонот бебенца
Ви најдов занимација, признајте.
И тоа каква Бетер од деца сме
П.С. Инаку моите не личат, едното избрав да е поцрно, па испадна како црнче
ИЗВОРНА ПОРАКА: JUKI
a ete go i devojceto kako bi trebalo da izgleda
Lele Bogdancankaaa kolku e slatkaa...
ete uste edno dete si napraviv ah kolku lesno se pravat tuka zasega imam tri a moze uste edno
Што се' се може со интернетот Сите убави срцки се и навистина имаат црти и на мама и на тато - добра е апликацијата
ova poslednoto sto go napraviv mi zalicuva na vnuk mi,toa znaci poslednoto poveke lici na mene
Lele Bogdancankaaa kolku e slatkaa...
preslatka e
Еве го и моето 3-то детенце - бело машко
И доста е, да одморам од породувањето
Одам да нанкам. Добра ноќ девојки, имајте слатки сништа сонувајте слатки
а бебушот кај ти е нема слика?хехехее или заборави да го сликаш хехехехе добра ноќ мила
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
И да ви кажам личи, устата, очите и косата, односно без коса се роди хихи, јако е ова
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Миа плава
Марио
ИЗВОРНА ПОРАКА: melody
Ova e da se zgazis od smeenje kakvi se ne deca mozeme da imame so maz mi...A pa toa aziskoto ni bese uhhhhh.....
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Ајде покажи ни да се увериме
ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama
Кога бев бремена го правев овој тест,и бебето ми излезе дека ќе биде плаво , а јас и мм сме црни.И бидејќи ми беа слатки бебенцата нон стоп менував слики од нас двајца да ми излезе различно бебе
Vaka bi trebalo da izgleda Sara koga ke potporasne
Pak izleze vakvo.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
moja nina e poubava od ovaa kompjuterskava
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
epten slatka ahahhaaahahahhahahhahahahahaha
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
poubav nema hahhah
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
еве ја надица