miana
|
Епа здраво мили мои Рингерајки.. Немојте да мислите дека сум ве заборавила. Нема ден а да не отворам РР, ве читам секој ден, но немам време да пишувам ( премногу обврски на работа) Гледам дека и вие мене не сте ме заборавила, иако на моите деца родендените редовно им ги заборавате Мило ми е што сеуште ја носам титулата како најдомакинка ( една од најдомакинките ) на Рингераја, иако подолго време не сум поставила некој интересен рецеот ( не дека немам ). Ајде и јас да го кажам моето мислење Најприсутен мод/админ: lukajanaRR , LoveableMe RR и MelanijaRR Најангажиран мод/админ: Ова неможам да проценам, сите ми се некако активни Најсоветник мод/админ:LoveableMe RR, lukajanaRR, Hopeful RR, Felly RR,sandriana RR, MelanijaRR Најдуховит: Ники Најсериозен : Kvisko, blue_blue Најинтересен машки член: ги нема некако Најинтригантен форумција: niki, kapina Најпаничар форумџија: gina, scared RR Најочекувано бебе: на lolla, HopefulRR, mesecina83, Milicka30 Најочекувана трудница: Kvisko, Bea, SOLE, scared RR Форумџија со најмногу прашања: gina, marchi Најдомакинка: AnaMollyRR, AneLavRR Форумџика која најмногу сакам да ја читам:AnaMollyRR, Melanija RR Kvisko,Snowhite RR , Hopeful ..... Најактивно неактивен форумџија: bucko mal, mommy_angelsRR, AneLavRR, AnaMollyRR, Defne90 RR, Tanjat7880, Elena K , Annet, zzaa, (Ми фалат овие женички ) Рингерајка која ми недостига; Elena K , Annet, zzaa Сегаш тука за совет/подршка: lukajana RR, HopefulRR, Kvisko, Bea, LoveableMe RR .... Најзаслужни за РР-трајни вредонсти: ПалешкаРР, Felly RR, vezilkaRR - со ова се сложувам :)