Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Мислам некаде погоре ја прочитав Еца..читајте рингераја и водете љубов, баш така немаше ни два месеци мислам откако се приклучив овде и ја останав со мешето , има некоја магија овде
Да, и повеќе од сигурна сум дека има некоја магија, некое посебно чуство на позитивна енергија која знае да го разубави денот, ма колку и да е лош. Затоа уште еднаш ќе ја повторам мојата реченица ЧИТАЈТЕ РИНГЕРАЈА И ВОДЕТЕ ЉУБОВ. Овој пат ќе додадам и дружете не често, отворете ги срцата, оставете ја болката и тагат тука на форумите.Со насмевка на лицето полесно ќе стигнете до СРЕЌНО!
леллллеее,луѓе! А јас КОЛКУ ЛЕСНА НОГА ИМАМ! Па, пола од вас ќе бидете со по три деца по дружбата со мене! Ама, да се разбереме: само ако ОТВОРЕТЕ СРЦА, ЧИТАЈТЕ РР И ВОДЕТЕ ЉУБОВ
Среќна сум што позитивната енергија од РР се пренесува на нашите членови, затоа темата ја отворам за да си ги кажеме позитивните работи кои ни се случија откако дознавме за РР и откако се дружиме тука
RE: Читајте РР и бидете позитивни 21.1.2010 19:43:29
Палешка РР
Само месец дена откако дојдов на РР забременив со Миа, со лесно ја поминав цела бременост и се породив. РР ме смирува, ме едуцира, тука секогаш има некој кој ќе ме утеши, ќе ми даде совет, ќе ја сподели со мене радоста и тагата.
RE: Читајте РР и бидете позитивни 21.1.2010 22:55:57
Матеа
Пресреќна сум што ја пронајдов РР и што станав дел од РР семејството. За мене РР претставува топло катче каде можам да најдам разбирање, позитивна енергија и многу споделена љубов.
Те сакам многу РР и посакувам уште многу позитивни нешта да им се случат на сите наши РРјки
RE: Читајте РР и бидете позитивни 25.1.2010 9:55:35
tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: Матеа
Пресреќна сум што ја пронајдов РР и што станав дел од РР семејството. За мене РР претставува топло катче каде можам да најдам разбирање, позитивна енергија и многу споделена љубов.
Те сакам многу РР и посакувам уште многу позитивни нешта да им се случат на сите наши РРјки
RE: Читајте РР и бидете позитивни 26.1.2010 0:39:37
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: Матеа
потпис 100%,ја сакам рр
РР е мое семејство, мое хоби, потреба, воздух ... За ништо не би ја заменила. Откако се зачленив, го запоставив фб, што ми беше и ветување (ми стана здодевен), а од РР никогаш нема да се откажам. И дечкото го трујам со РР, ми вели: намали, цел ден си но и денот ми е се помал, времето ми лета откако сум со РР