Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Што добро научивте од Рингераја? 12.3.2013 22:00:23
Martins mom
Од РР научив многу работи во врска со одгледувањето на моето дете, а најмногу од се , благодарна сум што со нејзина помош ја пребродив постпородилната депресија. Во последно време ја запоставив РР, но постојано ми е во мислите...и најмалото слободно време го користам за да ѕирнам што правите тука
RE: Што добро научивте од Рингераја? 12.3.2013 22:26:33
blond
Научив многу работи, штом останав бремена веднаш се закачив на форумот и од тогаш не сум го напуштила. Ми помогна многу за растењето на малиот, за пребродување на кризни моменти, и секако женчињата што виртуелно ги запознав и што секојдневно учам нешто ново од нив
RE: Што добро научивте од Рингераја? 12.3.2013 22:28:34
blond
Научив многу работи, штом останав бремена веднаш се закачив на форумот и од тогаш не сум го напуштила. Ми помогна многу за растењето на малиот, за пребродување на кризни моменти, и секако женчињата што виртуелно ги запознав и што секојдневно учам нешто ново од нив
RE: Што добро научивте од Рингераја? 12.3.2013 22:30:50
hopeless
Јас одмна ве читам, иако ретко пишувам и можам да кажам дека РР е number 1 секој може да си прочита што му треба да побара совет и да си ја олесни душата на рр
RE: Што добро научивте од Рингераја? 12.3.2013 22:47:22
Bilence2
Rr mi bese vodic nekoe vreme.niz bremenosta, sega i vo rastenjeto na decata kako i vo domakinskite raboti. Rr mi e drugarka so mnogu siroki pogledi i odgovor na moite neodgovoreni prasanja. Mnoooogu si ja sakam i veruvam vo nea. Bas ko na najdobra drugarka.
RE: Што добро научивте од Рингераја? 12.3.2013 22:49:25
Tanjicka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bilence2
Rr mi bese vodic nekoe vreme.niz bremenosta, sega i vo rastenjeto na decata kako i vo domakinskite raboti. Rr mi e drugarka so mnogu siroki pogledi i odgovor na moite neodgovoreni prasanja. Mnoooogu si ja sakam i veruvam vo nea. Bas ko na najdobra drugarka.
RE: Што добро научивте од Рингераја? 13.3.2013 0:04:41
vezilka RR
Nauciv da bidam forumas :-) Nekolku pati forumov i ringerajki me potsetija deka seuste ima dobri luge na svetov. Nauciv deka zenskata solidarnost e golema. I nauciv da pravam podvarok za sto mazle i e mnogublagodaren na RR. :-)
RE: Што добро научивте од Рингераја? 13.3.2013 0:10:03
baby77
nauciv deka ne sum sama vo mojata maka.. nauciv deka ima cuda seuste.. nauciv da dremam na forumov . da poddrzam nekogo vo bolkata i radosta, da dobijam poddrska od nekogo kogo ne poznavam.. mnogu nauciv da
RE: Што добро научивте од Рингераја? 13.3.2013 14:39:48
Velena
Со рингераја сум уште пред да забременам.Секое искуство совет од тука ми бил добредојден.За било што да ме интересирало прво овде сум барала одговор.Бременоста цела со вас ја поминав и тука сте и сега еве веќе 16 месеци откако ми се роди малечката.Како златна книга за деца и мајки сте
RE: Што добро научивте од Рингераја? 13.3.2013 15:06:02
temjanuska75
Многу научив од РР. Прво за забременување, потоа за бременост, новороденче, готвачки финти ..... Долг ќе ми биде постот. Едноставно РР Ти Благодарам што постоиш, и нормално благодарност до тимот на РР без кој нема да биде ова што е.
RE: Што добро научивте од Рингераја? 26.12.2013 14:50:26
Melanija RR
Дека не има секакви
Мала шега научив многу нешта .... дека форумот е место за осознавање на многу нови работи и несебично барање и давање на совет.
Речиси се за забременувањето научив тука и затоа и возвраќам на мојата Рингераја
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Што добро научивте од Рингераја? 26.12.2013 17:59:42
Defne90 RR
Nauciv navistina mnogu korisni nesta i toa za mnogu kratko vreme.Polesno se nosam so site problemi povrzani so roditelstvoto i domasnote obvrski,dobiv mnogu korisni soveti od ringerajkite na forumov,nauciv mnogu raboti okolu odgleduvanjeto na decata. Se nauciv da se otvoram pred nepoznati i toa deka moze mnogu dobri soveti i iskustva da se spodelat ovde na forumot.