Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Што имате да си кажете на самите себе... 27.11.2009 12:19:15
mother 29
Не биди глупавааааааа......(кога треба нешто да направам ,а демек не знам како или кога ке се изглупирам 100%)?!
е браво мор Катеринче или Тоа..(кога сум задоволна со себе) е како не ,ке му се секирам(кога знам дека сум крива,малку ме пече совест,а јас си тврдам дека не е така)
RE: Што имате да си кажете на самите себе... 27.11.2009 12:54:28
Bogdancanka
Најчесто сама на себе знам да си кажам е браво ма Јованке ако не згрешиШ ти нема кој(тоа ми е се во некоја ситуација кога се чека на мене е јас баш тогаш знам да ја опласкам работата)
Или знам да си кажам е колку сум смотана или наивна(тоа ми е кога сите ми кажуваат за некоја особа некоја вистина а јас пак сум проценила сосема обратно и додека не изгорам си стојам на моето)е потоа сум си ем смотана ем наивна. има многу работи кои си ги кажувам сама на себе и многу причини али треба многу,многу да пишувам........
RE: Што имате да си кажете на самите себе... 27.11.2009 14:19:27
tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka
Најчесто сама на себе знам да си кажам е браво ма Јованке ако не згрешиШ ти нема кој(тоа ми е се во некоја ситуација кога се чека на мене е јас баш тогаш знам да ја опласкам работата)
Или знам да си кажам е колку сум смотана или наивна(тоа ми е кога сите ми кажуваат за некоја особа некоја вистина а јас пак сум проценила сосема обратно и додека не изгорам си стојам на моето)е потоа сум си ем смотана ем наивна. има многу работи кои си ги кажувам сама на себе и многу причини али треба многу,многу да пишувам........
RE: Што имате да си кажете на самите себе... 28.11.2009 0:14:46
Боцко
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maria Do koga so ovoj pesimizam.Zivotot e ubav,nazad ti e srekata.Ajde ,glavata gore.
Поттпишувам 102%! Затоа, себе си само се храбрам и се пофалувам/бодрам: Браво, одлично, ти си супер... Грешките постепено почнаа да се намалуваат и исчезнуваат а јас сум многу посмирен. Во случаи кога нема да направам како сум сакал или како треба ќе си речам: требаше ова да го кажам, или, не требаше вака...пропуштив оа или она...следниот пат ќе го направам подобро. Успева ко лудо! Пробајте и јавете како ви оди, ОК?
RE: Што имате да си кажете на самите себе... 28.11.2009 12:55:59
Anushka
не е о темата, ама околу ненаспивањето: ќе ви пораснат дечињата, а вие ќе се навикнете на неспиење и лесен сон. Чаре: немирни ноќи со вашиот м, а тоа ќе ве доведе до трето дете, па пак неспиење, ха, ха. На себе си велам: биди добра и број до 100. На луѓето треба СЕКОГАШ да им се простува.