mina_m
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Enika Мене ми фали кригче, седенките таму, ми фали клупи на плоштад, шетање на кеј со винце и муабети, чекање пред лотарија...Ми фали Лејди Блу, петочнотот кафе во Ориент после школо, New age, Таксират, Свирки и настани ви МКЦ...парк летно време повторно си винце и гитари....ахххххх Mi fali celiot moj zivot pominat vo Skopje,mnogu mesta,nastani, mnogu luge duri mi se slucuva ponekogas i budna da go sonuvam ona sto go imam proziveano tamu i sto e najtragicno razmisluvajki eden den za ova svativ deka ne samo sto tie nesta nema poveke da se vratat nego deka i jas nema poveke nikogas da se vratam da ziveam vo Makedonija. уф, колку убава тема..ми фали дружбата, смеата и безгрижноста од младоста..јас сеуште се дружам со истите луѓе од пред 15 и повеќе години, но ја нема безгрижноста..тогаш секоја наша дружба беше исполнета со смеа и весело расположение, денес често пати средбите ни се сведуваат на раскажување за различни проблеми..ми фали мноооооогу Zizi, ми фали мнооогу Music Garden, ми фали Lady Blue.. ми фали пивце пред црква, ми фали бурек во Жито Лукс пред враќање дома во 5 сабајле, ми фали дневната шема во Жито Луксот на ќошето во ГТЦ што ја теравме со една од друшките мои која се отсели од земјава, ми фалат пижама-party собиранките со другарките...МИ ФАЛИ МЛАДОСТА POTPIS
(Одговор на членот Enika)
|