Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Што подолго, тоа подобро. Дали е тоа вистина? 13.6.2013 14:02:25
vezilka RR
Дали е вистина или мит? Дали навистина жените сакаат сексуалниот чин да трае што подолго? Дали некогаш од што долго трае ви доаѓа да си станете и да си одите?
Јас не сум од тие долгите. Повеќе ме бендисува брза интервенсија, со вистински чекори.
RE: Што подолго, тоа подобро. Дали е тоа вист... 13.6.2013 14:09:08
sandriana RR
Е па и јас сум за брзо и ефективно дејство -да речеме макс.20тина минути. Имало моменти кога навистина ми доаѓало да си станам и да си избегам во друга соба . Среќа ретки биле На ова поле сме компатибилни со мм
RE: Што подолго, тоа подобро. Дали е тоа вист... 13.6.2013 14:41:28
Snowhite RR
Јас пак со мм се навикнав на пократко и сега некогаш ако се случи да трае подолго не можам да издржам и му велам ајде побрзо завршувај, буквално ми иде да станам и да заминам
RE: Што подолго, тоа подобро. Дали е тоа вист... 13.6.2013 19:23:20
Mihaela 2010
i jas ne sum za tie dolgite,ama pa da ne e i zajackata..nekoja zlatna sredina sum se naigala i toa cesto vo onaa dolgata lele da zaspie covek,vekje posle nekolku serii na svrsuvanje i sega go cekam toj da zavrsi i bukvalno da zaspies [sm=smiley36.gif sega sme po retko ama po sletko bi rekla i epten mi odgovara]
RE: Што подолго, тоа подобро. Дали е тоа вист... 14.6.2013 7:03:37
niki
uf kaj nas silom prilike predigra trae troa podolgo i toa mi e poprilicno smaracki, mene za diganje raspolozenie mi se potrebni dva tri potezi e posle sakam nezno poleka i da trae..... dodeka e ubavo, ako treba da izvadam vesnik da citam podobro da se prekine max 20-30 min zajacki ne sakam minimum bar 11 minuti, da ne ni bide djabe soblekuvanjeto