Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што ја одбележа изминатава 2010 година? 29.12.2010 21:20:43
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
Што за вас ја одбележа оваа година што помина, по што ќе ја паметите(приватно)?
во оваа година урадив докторат, бев најблиску до тога да бидем мама, сазнав најлошите луѓе и најдобрите луѓе до сега, оваа година ќе ја памтим засекогаш ...
RE: Што ја одбележа изминатава 2010 година? 30.12.2010 12:44:37
*miki mami*
Ова година ке ја паметам засекогаш бидејки се роди моето најубаво злато се исполни мојата најголема желба добив здраво дете за тоа се молев цела бременост,го реновиравме домот,купивме кола за мене,и други ситници кој не се споредливи со рагањето на моето синче. Му посакувам на секого да му биде оваа 2011 успешна како мене што ми беше изминатава и секој што нема да си го добие своето сонце што засекогаш ке го грее
RE: Што ја одбележа изминатава 2010 година? 30.12.2010 12:44:40
denicka
ovaa godina definitivno ke ja pametam do krajot na zivotot zasto si go dobiv najposakuvanoto nesto na svetot. Mojata kerkicka, najmilata mamina pronceza i sonce ogreano
RE: Што ја одбележа изминатава 2010 година? 30.12.2010 12:56:26
Martins mom
2010 - Може ли да не ја запаметам Станав МАМА !!! Ама ќе ја паметам и по тоа што ја изгубив најголемата поткрепа во мојот живот, најдобрата пријателка, соговорничка, човекот кој најдобро ме познаваше, немав тајни единствено пред неа - мојата бабичка
RE: Што ја одбележа изминатава 2010 година? 30.12.2010 13:04:45
srcence_25
docekot na 31(docek za 2010) go pominav so pregolema vozbuda, otkriv deka sum bremena, ah kolku golema sreka bese toa.... no nisto ne e sporedlivo so momentot koga mojata malecka dojde na svet... 2010 mi gi donese najubavite, najvozbudlivite, najprekrasnite, najedinstvenite i posebni momenti vo mojt zivot, zosto donesov na svet uste eden zivot koj mi znaci najmnogu, poveke od SE
RE: Што ја одбележа изминатава 2010 година? 30.12.2010 13:17:40
Pepelaska *
Годината ми започна убаво, на стара нова дознав дека сум бремена, веридба, свадба а шлагот беше моето синче кое ми го разубави и исполни животот, се надевам следната ќе биде уште поубава заедно со него
RE: Што ја одбележа изминатава 2010 година? 30.12.2010 13:28:37
Џесика
На почетокот на 2010 се преселивме во куќава, цела година работевме на нејзино опремување... меѓутоа повеќе ми преовладуваа неубави моменти, така да посакувам да не ми се повтори баш...
RE: Што ја одбележа изминатава 2010 година? 30.12.2010 14:34:55
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
2010 - Може ли да не ја запаметам Станав МАМА !!!
Ова е дефинитивно број еден по што ќе ја паметам 2010 година. Покај тоа годинава беше успешна за мене и на други полиња- ги завршив испитите сега ме чека уште магистерскиот труд, да не го заборавам незаборавниот одмор во Хрватска и многу, многу прекрасни моменти поминати со најблиските
RE: Што ја одбележа изминатава 2010 година? 30.12.2010 16:10:23
Maca25
оваа година за мене не беше баш година за паметење. имав повеќе падови, но за среќа се враќав брзо горе . единствено нешто убаво што ми се случи беше дипломирањето. другото не е за паметење баш многу. се надевам дека следната ќе биде подобра.
RE: Што ја одбележа изминатава 2010 година? 31.12.2010 1:37:21
Тања РР
По тоа што на своја кожа почувствував дека човек може да издржи мнооооогу повеќе отколку што некогаш претпоставувал. Ќе ја паметам како година која ме научи дека тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна.
RE: Што ја одбележа изминатава година? 16.1.2013 8:42:51
Ikana
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Ајде да напишеме што е тоа по кое ке ја паметиме изминатата година. Која е случката која што ке ви ја обележи поминатата година? Има и убави и неубаво работи. Јас на пример изминатата година ке ја памтам по дипломирањето- тоа е најзначајното нешто што ми е случи од убавите работи а неубави срека - немаше.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi
Јас ќе ја памтам по едно и единствено, и најубаво на цел свет- станав Мајка!
ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa
ja izminatata godina ke ja pametam po raganjeto na mojata kerkicka,po nejzinoto prvo zapce,prvo zborce i se sto e povrzano so Eva i ubaviot leten odmor,drugo ne mi teknuva,a losi nesta nema brzo gi zaboravam.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Po moeto diplomiranje definitivno.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Дефинитивно ќе ја памтам по тоа што сменив 7 работни места, сменив 7 гарнитури на колешки и претпоставени, тоа направи да имам "плодна " година, со многу работа, вложувања, докажувања, стрес, прилагодувања и жртвувања. Сепак на крај се најдов онаму кајшто навистина припаѓам, она што цел живот го мечтаам и дајбоже оваа новава година да ја памтам по уште поубаво нешто...
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak
По сите патешествија со ќерка ми. 2012 година ми помина во знакот на Јована и беше мошне интересна
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
Е 2012 ќе ја памтам по тоа што имавме најмногу свадби . Се утепавме од играње и пиење Ќе ја памтам по дипломирањето и по тоа што снаа ми и золва ми ме израдуваа со убави вести
< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 16.1.2013 8:45:52 >
RE: Што ја одбележа изминатава година? 16.1.2013 8:55:51
Нивеа
Дефинитивно 2012 и јас како и Кикичка РР ќе ја паметам по најмногу свадби,крштевки и веридби. Од јануари до декември секој месец имавме свадби,дури во јули имавме 3 и мислам дека го достигнавме врвот во изминатава 2012 .Оваа 2013 година посакувам да биде бебешка . Само по убави работи да си ги паметиме годините,лошото да го заборавиме!