Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Lele imav eden decko sto mi prizna deka ja drzel kozata dodeka brat mu ja rabotel kaj dedo im u selo. I cel zivot mi ostana u misla dali samo brat mu ja probal...... mislam, ako i toj, ke ispadne deka i jas so kozata sum pomesala nesto, se taka mi se vrtese u glava i propadna vrskata........ ama stvarno e odvratno..........
ептен се изнасмеав. нооо, има многу точни работи... во врска со животните - мнооогу гадно. но, постои. се сеќавам порано имаше 1 весник „таблоид" м-експрес. во 1 број репортажа за некое село во рм каде мажите имале обичај да прават такви работи со животни. на прашање на новинарот за мотивите, добил одговор: „прва љубов заборав нема, ама дупка си е дупка". ужас.
< Поракaта ја уредил Julie -- 20.8.2009 17:07:21 >