Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Zdravo mamicki... Nas moze da ne izbriset_e od spisokot..se porodiv na 14.12.2013 i mi se rodi najubavoto sonce na ovoj svet moeto kerkice. Pozdrav do site i so lesno.
ИЗВОРНА ПОРАКА: saki.sk
Bebuska na mama cestitki od mene
ИЗВОРНА ПОРАКА: Мамичка85
Neka e ziva i zdrava golema da raste guskajte se i sakajte se deka ovie momenti brzo letaat ajde uste malce sekoj den veke ja cekam mojata bebuska pozz i imaj ubav den
ИЗВОРНА ПОРАКА: Мамичка85
Saki i ti ko mene za edna nedla ke bidam 40 a uste na malav ne i se iskaca ajde ke bide samo so lesno neka ni e pa posle ke se zalime deka nemame vreme i ne sme spieni da uzivame duri ni se vo stomak pozz i imaj ubav den
ИЗВОРНА ПОРАКА: nutelce
bebuska na mama, neka ti e zdrava i ziva kerkickata...guskajte se baknuvajtese i uzivajte...
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 19.12.2013 19:04:15 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
pisuvam :) se porodiv pred nekolku casa,se gushnavme so bebusot i cekam da mi go donesat...super pominavme,poveke ke pisam koga ke si dojdam goma..
Да сте живи и здрави
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Snow Queen околу 14 часот се породи и има прекрасно синче ,да ви е жив и здрав ,радост да ви носи
Даааааа,ЈАс сум баба на тоа мало злато..... Snow Queen ми е внука...(генерациски сме блиску)Срцево ми е на седмо небоооооооо..Многу сум среќна.ДА ни е здрав и жив