Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
vistina e, kolku sakas da prekutis, nemozes alkoholot ti pravi da kazes se. Mene licno ne mi se slucilo, bidejki jas nepodnosuvam alkohol no znam luge koj sto se kazuvaat koga se pijani, i se veselat i placat, za mnogu kratko vreme i lesno ke gi ubedis da ti kazat sto sakas da znaes. Znam deka necini taka da gi iskoristis za da doznaes nesto, no koga drug pat ke ti kazat NIKOGAS.
Јас им служам како поп на моите другарки, сите доаѓаат кај мене на исповед и секогаш ме зафркаваат- леле срц ако те начука некој убаво кога ке почнеш да си кажуваш се по ред има да не закопаш сите ама знаат дека и да пијам прилично добро се контролирам па досега не ми излетало нисшто, за понатаму ке видиме
In vino veritas est...да, да точно е, тогаш некако ти бега контролата врз јазикот и си збориш ли си збориш..е сега работата е дали ќе кажеш нешто зашто после ќе се каеш..или пак ќе кажаш нешто за што иначе не си имал храброст..па на добро ќе испадне..:))
Jas i nesto ne sum po pienjeto, taka da nemoze da mi se odvrza jazikot.kutam ko riba. Znam samo da nazdravam koga e nekoja proslava so casa vino no i taa nemozam da ja ispijam. A inaku da alkoholot vlijae na nervniot siste.Jas znam poradi toa sto edna moja drugarka koga i da se podnapiese malku se i sesto ke ti kaze, a sto e najinteresno posle ne se sekava
од мое искуство луѓето во таква поднапиена или пијана состојба ми се многу напорни бидејќи едно те исто ми го повторуваат по 100 пати,се што сакаш и што не сакаш да го чуеш ќе го чуеш мене и малку алкохол ме фаќа така да не практикувам баш,ама и кога ќе се напијам си ќутам и си се смешкам оти тогаш ми текнуваат некои такви смешни случки и се кезам како зелена а тие што ме слушаат уште повеќе се смеат и така имате едно среќно,насмеано и пијано друштво
Трезен мисли пијан зборува, мислам дека има вистина во ова знам по мм нешто или некои зборови на трезно тешко да ги чуеш од него а малку поднапиен ќе ги каже