Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: магично стапче за вашите моментални желби 6.3.2013 15:40:02
Bethany
Моментална желба ми е да се створи едно јако црно кафе пред мене, да ме разбуди, а и една чоколада не би била на одмет, да ми дигне шеќерот :) Па потоа ќе можам да размислувам за други желби
RE: магично стапче за вашите моментални желби 7.3.2013 22:51:17
Lacrymosa
Uffff, gledam kako ide magicnoto stapce, a pred nego si igra, si tancuva edna polneta vesalica so mn pomfrit so sirenje i golema casa so kamen ladno pepsi, a posle stapceto se vlecka toplo ladno so sladoled od cokolada
RE: магично стапче за вашите моментални желби 12.3.2013 9:10:46
dostickage
More povekje stapcinja mi trebaat momentalno. Edno da sme zdravi site. A drugoto za mm sto pobrzo da ja smeni ovaa rabota sto doma ni donese tolku mnogu stresovi i losi igri. I tretoto za mene da si gi polozam ispitite sto mi se planirani od postdiplomski.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.