Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Да, пластелинот со форми за моделирање е баш добра идеја. И Матеа се заигрува доста со него. Исто и овие и се интересни во последно време, и си прави доста итересни форми. Сликани ми се, треба да ви поставам слика, да видите што направила.
Друго што никогаш не и е доста се бебиња Пред некоја недела бевме во Џамбо во БТ и ајде и рековме да си одбере една играчка што ја сака. Прво беа кујнските играчки, па се загледа во машини за перење и пегли, ама после кога завртивме во другиот дел, кога ги виде бебињата, одма посака едно. Па може и такво нешто - кујнски прибор, мислам дека сите дечиња сакаат да си играат со тоа.
Женски, на мајка ми во среда и е роденден, полни 48 годинки Дајте некој интересен предлог како да ја изненадиме со сестра ми. Сакавме да и испратиме цвеќе по бајк диливери, ама на тетка ми и баба ми им испративме претходниот месец, па мислам дека нема многу да се изненади. Ајде некој интересен предлог што би можеле наместо цвеќе да и испратиме и да ја израдуваме.
Накоро ќе треба да одам на роденден кај едно машко слатко детенце, полни една годинка. Па ги прашувам мајките на РР што би било соодветно за подарок. Некаде до 3000 ден имам буџет.
Ако ти се блиски луѓе, прашај што им треба, или пак дај им парички, па ќе си надополнат и купат нешто сами. Пр. седиште за кола, хранилка или сл. Со блиските јас така функционирам. За подалечните, нешто пригодно за таа возраст, што секако ќе користи - облека, бањарка, соодветна играчка .
Накоро ќе треба да одам на роденден кај едно машко слатко детенце, полни една годинка. Па ги прашувам мајките на РР што би било соодветно за подарок. Некаде до 3000 ден имам буџет.
Искрено мене многу ми е мерак да купувам бебешки- детски работи :) Инаку,да би можела да ги прашам, можда стварно така е најдобро, сепак да не им купам нешто што веќе го имаат
Па за таа сума баш би можела да ги прашаш што им треба, или да му ги дадеш парите. Јас во последно време така играм, ем не се мислам, ем за нив подобро. На парите секој се радува најмногу.
I jas vo posledno vreme za poklon davam pari ili karticka so odredena suma pa sami da si kupat sto sakaat. Posleden pat poklon odnesov srebreno lance na edna devojka I reakciata bese aaaaaaa jas ne nosam nakit. Neznam sto ocekuvaat,znaci poklon si e poklon.Jas licno na sekoj poklon mu se raduvam,intresno mi koga si otvoram I si gledam razlicni raboti
Па и јас најверојатно ке купам гардероба и некоја играчка. Јас ги правев роденденот за керками и крштевката посебно и тие ми донесоа за крштевка - бањарка, а за роденден пижамки ( ама убавки ) такада по тоа и јас ке се ориентирам ама не планирам да ги копирам. Ке купам некоја убава играчка и некои тренерчиња или фармерки и маиче. Мислам дека е ок