Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што би направиле со милион евра? 12.6.2013 19:48:16
miana
uf kolku mnogu raboti bi napravila
Prvo edna nova golema kuka samo za nas Pa operacija na gradite ( ke bide nekogas i bez milionov ) Pa nekoj JEEP besen i za mene i za mm ke se grizam samo za mojata ubavina i ke go setam svetot I ke gi investiram vo nesto sto ke mi gi vrti
RE: Што би направиле со милион евра? 12.6.2013 19:53:47
sandriana RR
И јас сакам прво куќа само за нас, на неколку км од сегашнава. Па после, ќе си реализирам животна желба професионална - и другото,ќе му најдам начин да се множи
RE: Што би направиле со милион евра? 12.6.2013 21:28:03
Martins mom
Едно куќаре би купила и би го уредила баш онака како што си сакам, би си отворила сопствен бизнис со најдобриот алат на светот, а најверојатно и на мм ќе му дадам некое евро за неговиот бизнис Ќе ги посетиме дестинациите што од секогаш сме сакале да ги видиме...Абре што се мислам толку, да ги имам-одма ќе им го најдам крајот
RE: Што би направиле со милион евра? 12.6.2013 21:51:45
niki
ke si kupam hotelce na Ibiza ili na nekoja slicna destinacija da si go rabotam, pa koga ke mi zdosadi da si go prodadam i da si kupam isto na drugo mesto i taka vo krug
RE: Што би направиле со милион евра? 12.6.2013 22:42:10
Палешка РР
Би си купила куќа, би ја опремила топ, куќна помошничка обавезно Би купилапо една куќа по една кола за Марио и Миа. Би одела на одмор во различни држави секоја година. Би живеела луксузно, но со мера.
Остатокот за поколенијата
RE: Што би направиле со милион евра? 12.6.2013 22:44:39
moni teo
ke si kupam kuka opremen po moj vkus kola za mene i na maz mi nova nekoj biznis bi osnovale da se vrtat parite i ostali ke si odam na soping i ke si go setam svetot