Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Страница: [1]
Корисник
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 4.1.2014 12:00:48
deluxe
Палешка браво за темава Во многу ситуации песните го опишуваат тоа што го чувствуваме Јас ја избрав Desert Rose како краток опис на тоа поле
_____________________________ „ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 4.1.2014 12:03:15
nataly86
Прво што ми падна на памет Ајде да летаме
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 4.1.2014 15:56:36
Yummy Mammy
Daleko si, daleko si, neko te drugi ima...
_____________________________ There are no strangers, just friends you haven''t met yet!
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 4.1.2014 17:49:52
Палешка РР
Често е и вака У твојим колима
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 4.1.2014 22:50:18
mommy_angels RR
Најчесто вака HOT HOT HOT ама во последно време нешто закапавме,па вака е Сад те има,сад те нема
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 6.1.2014 17:13:04
cacisk
Потсети ме што то беше љубав (секс)
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 6.1.2014 21:26:33
Defne90 RR
TO THE MOON AND BECK Savage Garden
_____________________________ Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 7.1.2014 2:12:29
Goddess*
Momentalno ni e Daj mi,daj mi ziti sve(mazle),ne ne ne ti davam(jas) i taka se nategame dodeka po pametniot ne popushti
< Поракaта ја уредил Goddess* -- 7.1.2014 2:15:06 >
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 7.1.2014 15:44:54
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Goddess* Momentalno ni e Daj mi,daj mi ziti sve(mazle),ne ne ne ti davam(jas) i taka se nategame dodeka po pametniot ne popushti ме изнасмеа Goddess*, најхит ми е вашава.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 8.1.2014 9:42:33
Палешка РР
Мала је дала
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 9.1.2014 0:40:28
bucko mal
Stani mome da zaigras da te gledam vesel jas ........
_____________________________ You have to dream if before you can do it.
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 9.1.2014 9:58:03
AneLav RR
Wild Thing - The Troggs Можеби е поредок од претходно но се уште е ваков, ќе видиме до кога
_____________________________ Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 9.1.2014 11:03:29
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal RR Stani mome da zaigras da te gledam vesel jas ........ Нешто во овој стил, ха ха ха
_____________________________ Обиди: 5,5 години 2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати Верувај во чуда!
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 9.1.2014 14:57:18
Палешка РР
Сношти Ти немаш права на мене Денес смеа ме фаќа
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 13.1.2014 9:38:59
Mihaela 2010
Vo sabotata- Pileto mi pee rano na sabajle (taa ja ispeavme)
_____________________________ Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 13.1.2014 12:04:07
miana
Раке пуке,раке шлаке
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 13.1.2014 15:08:12
Mihaela 2010
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Раке пуке,раке шлаке hahah demek se bese rucni rad?
_____________________________ Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
(Одговор на членот miana )
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 13.1.2014 15:20:02
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Раке пуке,раке шлаке hahah demek se bese rucni rad? Aaaa ne, ne greska si...Ajde izguglaj vidi sto znaci pesnata :) hahhahaha klik eve jas najdov http://www.youtube.com/watch?v=xUGnRY1mUiE
< Поракaта ја уредил miana -- 13.1.2014 15:21:18 >
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 13.1.2014 21:57:39
mommy_angels RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Раке пуке,раке шлаке hahah demek se bese rucni rad? Aaaa ne, ne greska si...Ajde izguglaj vidi sto znaci pesnata :) hahhahaha klik eve jas najdov http://www.youtube.com/watch?v=xUGnRY1mUiE Незнам од каде се сети за ова ,ама слатко ме изнасмеа
(Одговор на членот miana )
Страница: [1]
Анкета
Сцена на раѓање или бејбиситеркапеперутка16 Дали повеќе би сакале да го запишете вашето дете во дневен престој или да ангажирате бебиситерка?