Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Mozda e sebicno, ama mislam deka mojata najgolema ambicija vo zivotot ja imam postignato Koga ucev i strudirav son mi bese da imam moi objekti izgradeni, sega mozam da se pofalam so poveke realizirani objekti po moi proekti i pod moj nadzor.
Ke izlazam ako kazam deka sin mi mi e najgolemata realizirana ambicija. No mnogu jaka ambicija e da go ,,izvedam na prav pat,,. Da porasne vo cesen, pameten i uctliv covek.
< Поракaта ја уредил zami -- 10.11.2009 15:27:14 >
Јас не сум баш некоја амбициозна али можам да го пофалам мм кој е доста амбициозен и се што ќе зацрта остварува секоја амбиција се труди да си ја оствари и горда сум на него.а за некои мои амбиции што си ги имам се рециси неостварливи затоа не се сметам за амбициозна
најсилната амбиција во животот ми беше да бидам мајка. Му блгодарам на Бига за 3 плус 2 пакетот!!! Инаку, втора амбиција во животот ми е дипломатијата, протоколот и мојот драг, јапонски јазик..
Отсекогаш сум била амбициозна личност уште од многу малечка, но имаше еден период во мојот живот кога проблемите не ми дозволуваа да си се посветам на мојата амбициозност. Затоа сега се заинатив да си го дозавршам факултетот, еве работам, дома сум со две дечиња и со двајца стари родители. Многу тешко но некако успевам
пошто кај мене работите факултет - па мајчинство се испревртија, па прво дојде мајчинството, ми остана факултетот да го завршам... значи тоа ми е една амбиција, па да се вработам, а приоритет ми е да го воспитам син ми во здрава, паметна личност
Дали секогаш ги остварувате целите кои сте си ги поставиле? Дали би биле среќни целиот живот да останете на она работно место на кое сте во моментот без напредок ? Колку ве исполнува еден остварен план без ничија помош само со ваш труд?
Јас многу си поставувам цели ама како да нема храброст да ги остварам.А досега од моето работно искуство , не можев да останам таму зашто не гледав некој напредок, политиката беше седи таму кај што си се нашол. И кога би нашла подобра работа секогаш би одела погоре колку што можам.
Вие?
ИЗВОРНА ПОРАКА: JovanaJ
Gi ostvaruvam sekogas site celi sto gi postavuvam. Sekogas se stremam za poveke i znam deka mozam poveke. Nikogas ne ostanuvav na rabotno mesto sto ne me ispolnuvase pa duri i koga bevme so malo bebe i edna plata od mm i koga postojano trpev kritiki deka sum "prebirliva". Znaev deka zasluzuvam poveke i deka mozam poveke. I bev vo pravo, toa sto go sakav i go dobiv bez nikoj da mi pomogne. Imam rabota sto mnogu ja sakam i od kade sto mozam mnogu da naucam. Sega sum poveke posvetena na semejstvoto i recisi site moi planovi se na toa pole
Не сум многу амбициозна во смисла да имам некоја посебна цел и таа да ми е ѕвезда-водилка, но неверојатно сум упорна и трудољубива, и голем перфекционист, така што нема работа за која сум се зафатила, а да не ја завршам, и тоа најбрзо што може, а воедно секојпат и многу брзо напредувам во дејноста што ја работам, иако никојпат тоа не ми е цел.
Најголема амбиција да работам во образование....Сонував да станам асистент или професор , но за жал џабе амбициозното учење кога со години аплицирање наидувам на истото- немаш врски, немаш пари.....Пробав и во приватно и во државно....Но некако не се откажувам сеуште се борам во таа насока
mnogu sum ambiciozna,sekogash neshto imam vo gleava sto e sledno na shkolo im vikam za dve godini se gledame na fakultet a 10godini se gledam kako uspeshen biznis-menager zaradi toa cesto mi kazuvaat deka sum ambiciozna
Една од целите си ги исполнив синоќа, да го достигнам следното ниво на бонус во Авон. Сега амбиција голема за наредниот ектстра бонус. Многу работа бара, ама подготвена сум на се! Идеме на бонус за 1000Е. Јухуууу