Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Неработни денови во 2010 год. 28.3.2010 16:50:50
April
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
А знаете дека ни болниците не работат на денот на дрвото?!?! Денеска страшно се изнервирав кога слишнав дека баба ми нема да оперираат во вторник затоа што било ден на дрвото. Луѓето нека умираат од болки ама денот мора да се запази. Кој не лечи нас значи, катасторфа!!!
RE: Неработни денови во 2010 год. 30.3.2010 8:09:27
April
ИЗВОРНА ПОРАКА: April
ИЗВОРНА ПОРАКА: April
во Мајски Цвет ќе има дежурни воспитачки и негувателки...значи едни утре, едни саботата кога ќе се одработува...
сепак испадна дека нема да работи, мм и Калија си се повозија со точак до градинка, врати затворени и светла изгасени, немало ни дежурни како така? ако некој нема кој да му го чува детето? ќе си го земе на работа и заедно ќе садат дрва...веќе ништо не ме изненадува...а вчера убаво прашав и ми го кажаа горенаведеното...
RE: Неработни денови во 2010 год. 30.3.2010 9:26:05
mother 29
ништо не ме изненадува веке?! па зашто кажуваат спротивно,да си кажеле дека нема да работат,ке си се снајдат родителите уште од вечерта каде да го згрижат детето.вака колку ли само родители и деца останале извисени?!
нашата работи,вчера имаше плакат на влезна врата дека ке работи